HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Spuri:
FIGYELEM!!!
A matiné ettől a héttől, előre láthatólag augusztus közepéig nyári szünetet tart, vagyis én elmegyek szabadságra a mozigép mellől.
Augusztusban jövök!!!
Addig kitartás minden kedves nézőnknek!!
Spuri:
--- Idézetet írta: Blem ---acsi gyerekek! amikor utoljara lattam Zorrot, Diego epp az uvegekket megmentve maszott elo az asztal alol. mi lett a commandanteval??? (jolvanna, tudom de nem mondom meg) hol maradtak azok a reszek???
--- Idézet vége ---
Sajna a kimaradt részeket a földalól sem tudtam előkotorni... Azért maradtak ki... Én is nagyon sajnálom, mert így én is lemaradok róluk...
Blem:
acsi gyerekek! amikor utoljara lattam Zorrot, Diego epp az uvegekket megmentve maszott elo az asztal alol. mi lett a commandanteval??? (jolvanna, tudom de nem mondom meg) hol maradtak azok a reszek???
KiD:
Ez nagyon érdekes rész volt, végre itt az első epizód, ami Rhinoxal foglalkozik, nem tudom hány epizód után! Ellenben sajnos az animáció, vagy inkább a rendezés meglehetősen gyenge volt, nem lehetett látni, mi történik.
Ugyanakkor tele volt poénokkal, Megatron folyton idiótázott, a Predakonok túl sokat beszélnek tanulság is vicces volt, Optimusz Yes! szövege is, az Indiana Jonesra és TFTMre hajazó Megatron - Optimusz párbaj, plusz az hogy Waspinator Shrapnel - azon teljesen kész voltam. Csak hülyébb lett...
Warusz:
A másik rész is jó volt két dologtől el tekintve. Az 1ik az elején a csata a kamera miatt, a másik Optimusz és Megatron küzdelme karlevágást kivéve nevetséges volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése