HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Warusz:
Jó kis részvolt lassan a végén tényleg egyre jobban bele szoknak a Beast modjukba .
A Batmanról csak annyit, hogy ha Robin 1-2 szóval elég könnyen rá vezeti Bamtant a dolog nyitjára. PL az esernyönél amikor amikor azt mondja, hogy szép illentől meg ááá nem is mondom tovább....
talgaby:
Tegnap bukkant fel. Az előző két részről lemaradtam, örültem, hogy végre láttam egyet megint. A komikus jelenetek nagyok voltak.
KiD:
Látom, jött új BW, de nem tudom mikor. Holnapig ne szedjétek le, mert nem tudom megnézni!
Blem:
azt hiszem, tiszteletbol a szep gyerekkori emlekeim elott, nem nezek meg tobb batmant (ebbol a sorozatbol)
talgaby:
Nem baj, nekem úgy is jó, ha kiírod dvd-re és odaadod Hungarón. Lehet, hogy a többiek még örülnének is neki. De ez a sorozat kell. Sok. Megyek is mindjárt nézni ezt az újat.
+++
kieg.: Meg is történt. Haj, a régi szép idők, amikor még egy bazi nagy bőröndnyi suska összesen 200.000 dolcsi volt. Azóta őket is utolérte keményen az infláció, manaposág a filmekben is minimum százmilliókat, ha nem milliárdokat nyúlnak le. A végén meg azért kemény volt, hogy a nagy leszámolás elején mindenki elővette az... esernyőjét, és azzal vívtak.
Ja, és a duplaepizód legjobb hangeffektje: Zlonk! Azért kíváncsi vagyok, mi adhat ki ilyen hangot...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése