HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Sepi:
--- Idézet ---Az ALF-nak örülök, még szinkronosan is - bár így rengeteg poén elveszik sajna
--- Idézet vége ---
Viszont ez így szinkronosan azért jó, mert így teljes egészében nézhette az ember a részt, mert az amerikaiak érdekes módon iszonyatosan megvágták ezt a sorozatot. Tehát náluk a 24 perces rész kb 20-22 volt. Csak a németek adták le teljes egészében a részeket, és a magyarok is tőlük vették át. Tehát vagy marad a megvágott amerikai változat vagy a vágatlan magyar és német. Én inkább a magyar mellett döntöttem, főleg mivel ez van meg nekem is teljes egészében.
--- Idézet ---Tudom, hogy flv és rosszabb minőség meg minden, de a korábbiaknál nem tudtam volna szabad szemmel megszámolni a képpontokat emlékeim szerint.
--- Idézet vége ---
Majd kifaggatom spruit, hogy ő mivel kódolta át a filmeket, akkor majd talán megoldódik ez a pixeles probléma is.
--- Idézet ---(Btw, ha már az új oldal ennyi mindent tud, nem lehet ezt is automatizálni neki valahogyan? Feltölteni x adag filmet, és mindegyik menne akárhány beállított napi... a szervert csak nem terhelné teszem azt egy havi adag előre...)
--- Idézet vége ---
Sorry, de nem. Mivel a matiné még mindig a régi html-es alapokon fut. Se időm se energiám nem volt hozzá, hogy valami más megoldást keressek rá. Így egyelőre marad a régi formája a matinénak.
talgaby:
Mivel Sepi említette, hogy senki se szólt hozzá...
Az ALF-nak örülök, még szinkronosan is - bár így rengeteg poén elveszik sajna - de ez a felbontás elég érdekes. Tudom, hogy flv és rosszabb minőség meg minden, de a korábbiaknál nem tudtam volna szabad szemmel megszámolni a képpontokat emlékeim szerint. Itt még, ahol a szövges poénok dominálnak erősen, annyira nem gáz, de később már gond lehet ebből.
(Btw, ha már az új oldal ennyi mindent tud, nem lehet ezt is automatizálni neki valahogyan? Feltölteni x adag filmet, és mindegyik menne akárhány beállított napi... a szervert csak nem terhelné teszem azt egy havi adag előre...)
Sepi:
Nyert! Vagy várjunk csak... neki nem is volt képregénysorozata. Akkor mégsem ő az.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Sepi ---Apró, szőrös, és nagyon szereti a macskákat. Vajon ki lehet az?
--- Idézet vége ---
Danny De Vito?
Sepi:
Na, felélesztettük a matinét is az oldalon. Mehettek, és nézhetitek is. Elsőként egy régi képregényes kedvenc első részét láthatjátok, akinek a kalandjai régen hazánkban is megjelent. Apró, szőrös, és nagyon szereti a macskákat. Vajon ki lehet az?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése