HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (31/129) > >>

talgaby:
Negyven vagy negyvenegy, akörül.

Kinglade:
Megnétem én is a japán Spider-man-t. Véleményem: Áúúúúúúúúúúúúúúúú! Szóval: Még! Még! Még!
 Amúgy hány rész van összesen ebből a borzalomból?

talgaby:
A Marvel hetente rak fel egy új részt a honlapjára, feliratosan, úgyhogy ha máshol nem, ott biztos. De azért remélem, itt is megosztjuk a nagyközönséggel, akik minden bizonnyal repesve várják már a következő részt.

Ben Reilly:
Az én drága Talgaby barátom külön felhívta erre a... minekisnevezzemre a figyelmemet, úgyhogy megnéztem. Hát ha Pókembert megerőszakolta volna benne egy kapatos Power Ranger azon se lepődtem volna meg... a japánok kínjukban összegyúrták a Flash Gordont, a Star Wars-t, megszórták egy jó csipetnyi Thunderbirds-el, és nem egészen értem, hogy miért Pókembert dobták a lecsó közepébe, de amikor megláttam a főgenyát, már nem is érdekelt, csak átadtam magam az agysejtpusztításnak.
Egyszerűen iszonyatos volt...
Ugye lesz még? Akajok  

talgaby:
Én erről eddig csak hallottam, de ez... ez... ez szavakkal leírhatatlan.  Viszont látom, a marvelest raktad ki, Sepi. De mivel ez a második rész, így akik esetleg lemaradtak Pókember páratlan és fordulatokban (és történeti lyukakban ) bővelkedő eredetéről, azok itt bepótolhatják:
http://www.marvel.com/videos/563.Japanese_...n%2C_Episode_01

Komolyan, a Chuck Norris meg ez... már csak az Italian Spider-Mant kellene akkor műsorra tűzni, és pusztítóbbakká válnánk, mint egy teljes évadnyi Győzike-show állandó vendégszerepben Kiszel Tündével.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése