HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Spuri:
--- Idézetet írta: Asys - 2010. Április 23., 20:00:49 ---Ismerős ez a rajzstílus, egy régebbi Batman rajzfilm jut róla az eszembe! :brow:
A főoldalra kirakott hölgynek (Kitana?) ugyanolyan csapott álla van, mint Bruce Wayne-nek... ;D
--- Idézet vége ---
Nono! Igaz, hogy van egypár batman rajzfilmepizód amiben tényleg pocsék a grafika (már amennyiben a batman: the animated series-re gondoltál), de még azok is jobbak voltak ennél. Mindenesetre magyar felirattal még vicces is volt. :)
Zigota:
Hát ez olyan volt mintha a karate kölyköt összegyúrták volna a bolygó kapitányával...
Asys:
Ismerős ez a rajzstílus, egy régebbi Batman rajzfilm jut róla az eszembe! :brow:
A főoldalra kirakott hölgynek (Kitana?) ugyanolyan csapott álla van, mint Bruce Wayne-nek... ;D
Genzo:
Még nem néztem meg a MK rajzfilmet, de hamarosan megejtem, mindenesetre köszönet érte. :worship: Ami pedig a Journey Begins feliratot illeti, én minden helyen szétnéztem, de sehol nem találtam. Hátha más több sikerrel jár. :-\
keildavid:
Megnéztem a Mortal Kombat rajzfilmet. És látom magyar felirata is van. A Mortal Kombatról eddig tudtam, hogy filmek is léteznek, de az, hogy rajzfilmek is, azt viszont nem tudtam.
Tetszett ez a rajzfilm. A szereplők kicsit másképp néznek ki, mint a képregényben.(Tudom, mert a rajzfilmkészítők másképp csinálják.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése