HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
gyilokpeti:
--- Idézetet írta: keildavid ---A Hulk vs. Rozsomák történet aztán tényleg egy jó rajzfilm. Bár nem gondoltam volna, hogy ilyen véres jelenetek is vannak a rajzfilmben. Bár a régi X-Men rajzfilm ami a Viasat 3-on volt(jelenleg már nincs) azokba se volt semmilyen véres jelenet. Nyilván azért, mert azok félig a fiatal tévénézők számára is készültek azok a rajzfilmek. Ez a Hulk vs Rozsomák rajzfilm pedig amolyan felnőttebb tévénézőknek készült. Én legalábbis így gondolom.
Bár azt viszont nem tudtam, hogy Rozsomákról ilyen sokféle rajzfilmeket is csináltak az amerikaiak. Mert akkor ez úgy néz ki, nagy divat lett az Egyesült Államokban.
És mivel ezek mind angolul vannak, mert ezek nem kerültek vetítésre semmilyen magyar csatornára. Szerencsére van magyar felírat. Köszönöm BuB. Így legalább a felíratból megtud érteni, hogy miről beszéltek a szereplők.
--- Idézet vége ---
Na és a Hulk vs. Roszomáknak melyik Newgenes készítette a feliratát?
Sepi:
Nem annyira Rozsomák lett nagy divat a rajzfilmek terén, hanem a Hulk. Mert készült ez amiben Rozsomák ellen van, meg egy amiben Thor ellen harcol. Meg majd hamarosan elkészül a Planet Hulk rajzfilm is. Annak itt láthatjátok az előzetesét:
http://www.youtube.com/watch?v=cf13JRZKspM
Rozsomák ebben a rajfilmben úgymond vendégszereplő volt, ő a mozifilm kapcsán ezt a sorozatot kapta, amiből most láthattátok az első részt.
keildavid:
A Hulk vs. Rozsomák történet aztán tényleg egy jó rajzfilm. Bár nem gondoltam volna, hogy ilyen véres jelenetek is vannak a rajzfilmben. Bár a régi X-Men rajzfilm ami a Viasat 3-on volt(jelenleg már nincs) azokba se volt semmilyen véres jelenet. Nyilván azért, mert azok félig a fiatal tévénézők számára is készültek azok a rajzfilmek. Ez a Hulk vs Rozsomák rajzfilm pedig amolyan felnőttebb tévénézőknek készült. Én legalábbis így gondolom.
Bár azt viszont nem tudtam, hogy Rozsomákról ilyen sokféle rajzfilmeket is csináltak az amerikaiak. Mert akkor ez úgy néz ki, nagy divat lett az Egyesült Államokban.
És mivel ezek mind angolul vannak, mert ezek nem kerültek vetítésre semmilyen magyar csatornára. Szerencsére van magyar felírat. Köszönöm BuB. Így legalább a felíratból megtud érteni, hogy miről beszéltek a szereplők.
godemperor:
Alfnak mindig örülök.A Hulk kontra Rozsomák is odavágós volt,ellenben a sorozat képi világát nem szeretem. Meg abban ugye csóró Rozsi max fémet szeletel a bazi nagy éles karmaival,milyen nehéz lehet velük szegénynek hogy ne vágjon meg senkit...
Galamb:
Tudod, Rahne Sinclair egykedves mutáns csaj!:)
Kösz a két újabb rajzfilmet, Hulkos jó kis zúzás volt, a történet nem volt túl bonyolítva, viszont az új X-men rajzfilm igéretesnek tűnik, várom a folytatást. Köszi a fordítóknak!
szerk.: Azt meg elfelejtettem, hogy a sorozatban milyen jó, Rozsi öngyógyító képessége úgy tűnik a ruhájára is átragadt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése