Azért van következetesség. Vasököl fejlövést kap, tiszta sor, Bokszolót szintén így nyírja ki Spike (haha), itt sincs semmi kérdés. Küllőt is nagyon komoly meló volt összerakni, aztán a kómából visszahozni egy fejlövés után. Mondhatnánk, hogy büdös nagy mázlija volt, ugyanakkor ő nem akárki, azt hiszem, az MtMtE 1. számában már volt rá utalás, azt hiszem, ő maga hozta szóba, hogy valahogy mindig minden helyzetet ép bőrrel sikerül megúsznia. Ugyan rögtön utána a poén kedvéért Ciklon le is szakítja az egyik karját, de ettől függetlenül ez nem üres duma, és összefüggésben van későbbi feljeményekkel, ha spoilerezés nélkül tudod mire gondolok.

Ami Portyázót illeti, itt utána kéne olvasnom, de úgy rémlik, hogy a megfejtés az volt, hogy ő csak azt hitte, hogy látja felrobbanni a szerkesztettek fejét, valójában azonban ez már Szilánk agyturkászásának eredménye volt.
Most tartasz akkor azoknál a sztoriknál, amiket anno a Semic bölcsen átugrott. Kicsit kevésbé ütősek, de azért nem rosszak szerintem. Fel fog aztán megint pörögni.
Nem bölcsesség volt az, inkább lámaság. El is ismerték később, hogy nem sikerült beszerezniük a köztes részeket az olasz Marveltől, akiktől a licenszt kapták.
Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban.
De azért az említett sztorikat ajánlom.
A marveles vonal valóban elérhető itt, azt nem ragoznám, az a legmeghatározóbb. A G1 rajzfilmes verzióban az egyik kedvenc részem adott rá egy nagyon béna változatot, hogy volt egy Primacron nevű nyüzüge tudós, aki egyre nagyobb és nagyobb robotokat épített - nem világos, hogy miért, hogy uralja az univerzumot? - aztán elkészítette Unicront, aki fellázadt ellene. Hogy a netflixes soriban mi a sztorija, azt nem tudom, mert nem bírtam még végignézni.