Egyedül Kibertron Szajbertronnak nevezésével nem vagyok még kibékülve.
Én se értem miért nem fordította le Speier Dávid. :/
A vicces, hogy az első Bayformers-ben lefordította-mikor Optimus először találkozik Sam-mel, akkor említi a szülőbolygójukat Kibertronnak. Hogy az utána jövő filmekben mi a tökszárnak álltak vissza az eredeti formára, ne kérdezd....
Más: azt én is értékeltem, itt végre hanyagolták az ember, mint amolyan galaktikus békefenntartó faj szerepét.
Szintén tetszett, ahogy a két álca sikeresen behülyítette a 7-es szektor embereit, kiváltképp a doktort-annyira naiv volt szegényke

Minden energiáját beleadta a szektor meggyőzésébe: emberek, ne legyünk bolondok, fogadjuk el ennek a két jövevénynek a segítségkérését és cserébe olyan technológiához juthatunk, hogy a szovjeteket állva hagyjuk a versengésben -ugyebár 87-et írunk, amikor a hidegháború még tart (ki gondolná, pár év múlva a Szovjetunió a maga impériumával max a történelemkönyvek lapjait fogja ékesíteni).
A John Cena alakította ügynöknek azért felszaladt a szemöldöke erre a túlbuzgóságra-meg is mondja a főnöknek, azért csak nem kéne a teljes eszközparkot ezeknek odaadni, ki tudja, mit forralhatnak ezek a memória egységükben-, a főnök meg nagyvonalúan legyint erre és áldását adja az akcióra.
Űrdongó pedig eléggé begőzölt a végén-jóformán a komplett egységet szitává lőtte, úgy kellett Charlie-nak lenyugtatnia...
Az egyetlen dolog, ami már zavart, az a legvégén a találka Optimus-szal-miután a film az első Bayformers prequel-je, nem sokkal később kéne összefutniuk?