HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (188/1241) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Április 25., 20:41:48 ---De amíg a TF fősodorban is durva lemaradásaink vannak, ilyenek fordítására még nem gondolni sem merek.

--- Idézet vége ---
Ja, hát én nem is úgy gondoltam, hogy most csináljátok meg. Majd sorra kerül ha sorra kerül.

keildavid:
A karakterleírások engem is érdekelnének. Bár amennyit láttam belőle, így is jó sok lenne(ha nem számoljuk hozzá a Dreamwave-féléket).
És jó tudni, hogy még lesznek TF UK részek is. Azokat szinte minden részben Simon Furman írta(hűha).

Bár én csodálkozom Simon Furman-en. A TF Első Regeneráció 100-nál az utolsó kettő oldalt talán százszor olvastam el(mert nekem olyan összecsapottnak és befejezetlennek tűnt). Akkoriban azt hittem, hogy Furman már nem fog több TF képregényt írni. És mégse így van. Pedig milyen sok év telt el azóta is. 1991-ben például(ha nem számoljuk hozzá a G2-es sorozatot, Dreamwave-féle minik és a 2005-ös IDW-ből mindenféle TF minit), 2012-ben újból visszatért. Író/rajzoló ugyanaz maradt Furman/Wildman. De persze Andrew Wildman helyett Guidi Guidi folytatta tovább a rajzolást. 2014-ben vége volt az Első Regeneráció. Ekkor tényleg azt hittem, hogy ennyi is volt. Aztán 2019-ben(5 évvel később) ismét visszatért Furman-Guidi alkotó páros a TF '84 0-ban. És elvileg lesz egy minisorozat idén. Bár egyelőre halasztásra került.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Sepi - 2020. Április 25., 20:25:07 ---Végre itt az esély, hogy a Terminátort lefordítsátok a hírhedt hangalámondásos szinkronból ismert Végrehajtóra.  ;D :lol:

--- Idézet vége ---
Jöhet az Elektromodulator dva meg az "Ahoj, poplacsek!"? :badteeth:

elwood:
Sepi: Az első rész ebből már ki is jött. Szerintem annyira nem is rossz. De amíg a TF fősodorban is durva lemaradásaink vannak, ilyenek fordítására még nem gondolni sem merek. Meg aztán ki írja be és mikor. Tyrant eléggé leterhelt, és mások sem állnak hosszú sorokban. Profil fordításoknak is szerintem majd csak akkor állok neki, ha TF UK-t már befejeztem. De bárki repüljön rá nyugodtan, részemről highly welcome.

Grey Gargoyle: nyilván eltelt 30+ év a régi marveles leírások óta. A tartalom nem sokat változott, a forma annál inkább. Ahogy a linken is szerepel, ezeket a képeket a szerző a Transformers Legends applikációból szedte, ami olyan régi (6 éves?), hogy már nem is elérhető. Azok a figurák részben aktuális játékok alapján készültek, igen, Észlelőből készült jármű változat is.
https://tfwiki.net/mediawiki/images2/6/63/Unitedtoy-Perceptor.jpg

Sepi:
Ha már úgyis nagy névadás van, akkor hamarosan úgyis lesz majd egy ilyen mini is.

Végre itt az esély, hogy a Terminátort lefordítsátok a hírhedt hangalámondásos szinkronból ismert Végrehajtóra.  ;D :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése