HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
Lenne két kérdésem srácok.
1. Mikor fog kiderűlni, hogy mik azok a lemezek, amit Csévélő Svindlitől kapott?
2. Eszembe jutott Délibáb reflektorfényben füzete és azon agyalok, hogy az álma, amiben egy Álca volt valós volt-e? Acélfej később meg is jegyezte, hogy nem bízik benne, mert nem tudják, hogy honnan jött. Jelentheti ez azt, hogy Délibáb egy másik dimenzióból származik?
Kayamiel:
Köszönöm a Marvel UK 31. és 32. számát :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
Intruder:
Igen. A Hasbro a karanténra való helyzetre feltöltötte a teljes sorit a ytube csatornájára. :)
Én meg sajnos nem haladtam a magyar nevekkel, mert nem találtam sehol a hiányzó részeket magyarul, csak a DiC részeket. :-\
AdamK88:
Tisztelt urak. Tudom, hogy ez nem az a topik, de ha már múltkor a G.I. Joe-król volt szó, most értem haza, és mit találtam YouTube-on!!!
https://youtu.be/_JTl6N7ZUjE
elwood:
Most a Legacy of Unicron fordításánál tartok, ami kb. féltáv a brit történeten belül, aztán persze jön még a beírás. Az IDW füzetekről meg ne is beszéljünk. De már mindent lefordítottam... ami kb. még egy év, majd felpörgetjük a beírást is, csak győzzétek olvasni! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése