HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (159/1241) > >>

Intruder:
Van még remény!

KiD:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2020. Június 28., 21:01:58 ---Szerintem ez lett az eddigi legjobb és a Képregényhez és Rajzfilmhez leginkább hű

--- Idézet vége ---

Én bevallom, nem szeretem a karakterdizájnokat, nekem elég kockásak, kicsit olyan érzésem van tőlük, mintha a War for Cybertronból néznék egy részletet... Sőt, a filmmel is megvan a magam baja, de tény, hogy nagy fokkal emberibb, mint bármi előtte.

Deee... ezt most nem is ezért raktam ki, hanem mert egy haverom alávágta a G1-es szinkront és hangeffekteket, elég jól visszaadja a feelinget, ha valaki azt anno követte. :D

Kayamiel:
Szerintem ez lett az eddigi legjobb és a Képregényhez és Rajzfilmhez leginkább hű

KiD:
Ez elég cool lett.

grey gargoyle:
Csak mint magánember tudsz írni, meg hozzá lehet tenni, hogy egy kisebb, de lelkes rajongótábor véleményét közvetíted, és nem a honosító oldalra kell hivatkozni, hanem azokra, amik már a semicnél ki lettek adva, mert az hivatalosnak mondható. Esetleg fel lehet vetni egy együttműködés lehetőségét, hogy segítesz a nevek fordításában, amennyiben... vagy különben... :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése