HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (155/1242) > >>

elwood:
Ez azért elég büdös nagy spoiler.

Feast4:

--- Idézetet írta: daniel86 - 2020. Augusztus 01., 10:26:24 ---Azért én Tarn eredet tötrénetére nagyon kíváncsi vagyok. Ő és az egész ÁID bitangul kattant.

--- Idézet vége ---

Nos ... bocs inkább kiveszem mielőtt többen olvasnák Elwoodnak igaza van túl nagy spoiler   :brow:

zoz:
Köszönöm a választ.

Van benne igazság.

Viszont ebben az esetben Optimusz Fővezér miért engedte ilyen magas rangra jutni?
Elvileg a fővezér főtanácsadója és az osztagának a helyettes tisztje volt.

Valószínűleg a Fővezér belátta, hogy a háború megnyeréséhez szükséges az ilyen mentalitás.

Feast4:

--- Idézetet írta: zoz - 2020. Augusztus 04., 18:04:14 ---
De ezek után tekinthetünk-e rá úgy, mint a jó öreg matekozós Portyázóra, vagy morálisan "rossz" lett?

--- Idézet vége ---

Azon túl, hogy Portyázó nekem is a nagy kedvencem, szerintem az IDW esetében nála moralitásról nem lehet beszélni. Szinte kivétel nélkül csak az érdekli, hogy miként tud az álcák felé kerekedni. Kup felhasználása, színlelővé alakítása, aztán felhasználása arra, hogy befolyásolja a Roncsolókat, Optimust, aztán csont nélkül feláldozta a fertőzés megfékezésére. Az Aequintas. Arsit bérgyilkosként használta Féreg megölésére és egyébként a szerkesztettek sem ok nélkül szerettek bele. Overlordot az Elveszet fényre küldeni stb. A SZ.E.G.ekkel való kapcsolata. Folyamatosan igyekszik befolyásolni Űrdongó döntéseit. Szerintem nem spoiler, hogy a döntései nagyban hozzájárulnak majd az új álcaháborúhoz.

Úgyhogy igen. Portyázó hasonló célvezérelt makacs logika mentén működő figura, mint Sokkoló. Szerintem morálisan nagyon nincs rendben és nem Spike óta.

zoz:
Sziasztok!

Lenne egy apró kérdésem :)

Apró korom óta mindig is Portyázó volt a kedvenc karakterem: nyugodt, csendes, fegyelmezett, megfontolt stratéga, aki minden lehetőséget számba vesz. Alapvetően nem rosszindulatú, vagy beképzelt, csak zárkózott intellektuális típus. Emiatt lényeges nekem ez a kérdés.
Az IDW sok karaktert módosított (legjobb példa talán Arszi), és talán Portyázón is változtattak némileg.
Portyázó negatív cselekedeteinek legnagyobb része Szilánk befolyásával befolyásával magyarázható, illetve a Spyke által okozott csalódással.

De ezek után tekinthetünk-e rá úgy, mint a jó öreg matekozós Portyázóra, vagy morálisan "rossz" lett?

Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre :)

Illetve remélem a sorozat fog még vele foglalkozni :)

Köszönöm előre is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése