HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (16/1241) > >>

elwood:
Persze, csak mi a füzetek alapján haladunk. Minden karakterleírás le van fordítva, csak a beírás van hátra. Úgy néz ki, scorpi is besegít, szóval rajta vagyunk a folytatáson, négy részletben hozzuk ki őket, még hátra van három. Ja, és Visszaütőnél nem maradtak le a képességek, csak ez eredetileg egy duplaoldal fele, a képességek Ütő oldalán szerepelnek. A javítások is mind felkerültek, remélem, most már jó lesz.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: elwood - 2023. Március 13., 12:45:02 ---grey gargoyle: igen, ismertem

--- Idézet vége ---
Látom külföldi abc szerint vannak sorban. Az lenne a kérdésem, akik azon az oldalon rajta vannak, és a mostani magyarból kimaradtak, azokat is tervezed valamikor?

roberto:
Volt rá példa, összekapcsolódott óriásrobotok összemérték erejüket földi erőkkel?  Az IDW kiadótól emlékszem Pusztító ámokfutására, de ez minden.

elwood:
Szia, annyiban van látótávolságban, hogy ezt a négy füzetet bemelegítésnek szánom magamnak, hogy a beírói skilljeimet felhozzam. Utána rátérhetünk ezekre.

daniel86:
Köszönöm én is ezeket a karakterleírásokat. Gyermekkoromban mindig ezeket olvastam elsőnek, ha megjelent egy új füzet.
Tudom, hogy nagy a fa és kicsi a fejsze, de az IDW két sorozatának a folytatása látótávolságban van? Mindkettő a legjobb résznél maradt félbe.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése