HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
Akinek bejött a Netflix féle TF sorozat a Siege, az kezdheti vágni a centit:
roberto:
Melyik reboot ? A legújabb IDW sorozatról beszélünk?
Intruder:
Costánál legalább volt lehetősége a robotoknak egy kis "screentime-ra" (mégha csak háttérben is pl.: Infernó), nem úgy, mint a MtMtE-ban, ahol egy kb. 200 fős hajón szinte mindig ugyanazt a 12 robit látjuk (Star Trek szindróma).
Amit nála nagyon untam az, hogy egy egész füzetre elnyújtott egy olyan sztorit, amit 5 oldalon is el lehetett volna mondani plusz az állandó politika ("Uram! Nézze mi megy a TV-ben!").
--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Szeptember 28., 11:02:18 ---Véleményem szerint következetes akkor lennél, ha meghagynád ebbem a formában a hangzás párhuzam miatt (Kibertron-Velocitron).
--- Idézet vége ---
Ez jól hangzik.👆
Amúgy miért kéne ennyire sietősen behozni a lemaradást? Bőven királyság, ha az IDWersum le lesz fordítva, mert ahogy a visszajelzéseket olvasom, a reboot univerzum egy kalap salak.
Aldarion:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Szeptember 27., 21:25:00 ---A Costa részeket 10 éve nem olvastam el rendesen, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni, a hatos fázisú dolgokra is halványan emlékszem már, úgyhogy ezekből ezért maradok ki.
--- Idézet vége ---
Nem vesztettél sokat. Már akkoriban is olyan érzésem volt, hogy Costának gőze sincs mit kezdje a sorozattal. Utólag visszatekintve jöttem rá, hogy a Costa-éra olyan volt mint a Pokémon: túl sok karakter próbált sikertelenül mozgatni, amiből az lett, hogy egyes helyeken úgy ugrottak elő a random karakterek mint a zsebszörnyek a labdából, olanok, akikről arra sem emlékeztem, hogy a Földön vannak. Jó példa erre Izmos esete. Sokáig annyira háttérelemként használta, hogy amikor egyszer csak elment és bucira verte Üstököst ott pislogtam, hogy "várj már, te honnan kerültél ide?", majd vissza olvastam a füzeteket, hogy tényleg végig ott volt, csak nem sok vizet zavart addig.
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Szeptember 27., 21:25:00 ---Fordítói kérdés: Windblade Vol.2. Velocitron. A Transformers: Cybertron rajzfilmben annak idején Sebes bolygó volt. Legyünk következetesek? Használjuk ezt? (Kezdek kicsit kétségbe esni, hogy valaha is behozzuk-e az amcsi sorozatot, amennyi új füzet megjelenik és amekkora lemaradást be kéne hozni, ember meg nincsen. De amíg örömet okoz, addig csinálom.)
--- Idézet vége ---
Véleményem szerint következetes akkor lennél, ha meghagynád ebbem a formában a hangzás párhuzam miatt (Kibertron-Velocitron).
A másik dologgal kapcsolatban meg tudom mit érzel.
elwood:
A Costa részeket 10 éve nem olvastam el rendesen, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni, a hatos fázisú dolgokra is halványan emlékszem már, úgyhogy ezekből ezért maradok ki.
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Szeptember 24., 19:52:02 ---Aki látta a Beast Wars-t az érteni fogja. :D
--- Idézet vége ---
Értékelem :D
Fordítói kérdés: Windblade Vol.2. Velocitron. A Transformers: Cybertron rajzfilmben annak idején Sebes bolygó volt. Legyünk következetesek? Használjuk ezt? (Kezdek kicsit kétségbe esni, hogy valaha is behozzuk-e az amcsi sorozatot, amennyi új füzet megjelenik és amekkora lemaradást be kéne hozni, ember meg nincsen. De amíg örömet okoz, addig csinálom.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése