HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Szeptember 27., 21:25:00 ---A Costa részeket 10 éve nem olvastam el rendesen, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni, a hatos fázisú dolgokra is halványan emlékszem már, úgyhogy ezekből ezért maradok ki.
--- Idézet vége ---
Nem vesztettél sokat. Már akkoriban is olyan érzésem volt, hogy Costának gőze sincs mit kezdje a sorozattal. Utólag visszatekintve jöttem rá, hogy a Costa-éra olyan volt mint a Pokémon: túl sok karakter próbált sikertelenül mozgatni, amiből az lett, hogy egyes helyeken úgy ugrottak elő a random karakterek mint a zsebszörnyek a labdából, olanok, akikről arra sem emlékeztem, hogy a Földön vannak. Jó példa erre Izmos esete. Sokáig annyira háttérelemként használta, hogy amikor egyszer csak elment és bucira verte Üstököst ott pislogtam, hogy "várj már, te honnan kerültél ide?", majd vissza olvastam a füzeteket, hogy tényleg végig ott volt, csak nem sok vizet zavart addig.
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Szeptember 27., 21:25:00 ---Fordítói kérdés: Windblade Vol.2. Velocitron. A Transformers: Cybertron rajzfilmben annak idején Sebes bolygó volt. Legyünk következetesek? Használjuk ezt? (Kezdek kicsit kétségbe esni, hogy valaha is behozzuk-e az amcsi sorozatot, amennyi új füzet megjelenik és amekkora lemaradást be kéne hozni, ember meg nincsen. De amíg örömet okoz, addig csinálom.)
--- Idézet vége ---
Véleményem szerint következetes akkor lennél, ha meghagynád ebbem a formában a hangzás párhuzam miatt (Kibertron-Velocitron).
A másik dologgal kapcsolatban meg tudom mit érzel.
elwood:
A Costa részeket 10 éve nem olvastam el rendesen, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni, a hatos fázisú dolgokra is halványan emlékszem már, úgyhogy ezekből ezért maradok ki.
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Szeptember 24., 19:52:02 ---Aki látta a Beast Wars-t az érteni fogja. :D
--- Idézet vége ---
Értékelem :D
Fordítói kérdés: Windblade Vol.2. Velocitron. A Transformers: Cybertron rajzfilmben annak idején Sebes bolygó volt. Legyünk következetesek? Használjuk ezt? (Kezdek kicsit kétségbe esni, hogy valaha is behozzuk-e az amcsi sorozatot, amennyi új füzet megjelenik és amekkora lemaradást be kéne hozni, ember meg nincsen. De amíg örömet okoz, addig csinálom.)
Intruder:
Aki látta a Beast Wars-t az érteni fogja. :D
Intruder:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. Szeptember 21., 13:53:29 ---Az valóban érdekes, hogy amikor kb. legyőzhetetlen volt, miért nem ette meg a teljes autobot haderőt, de ez már részletmatek.
--- Idézet vége ---
Ugye, hogy furcsa? Nem értem, hogy Costa mit gondolt, amikor ennyire felturbózta Megát, aztán meg csak odaadta az Autobotoknak. Biztos, hogy a saját írói csapdájába esett, hogy túl OP-re alkotta meg az új testét és nem tudott vele mit csinálni. :/
--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. Szeptember 21., 13:53:29 ---Egyébként Overlord beültetésénél is emlegették, hogy az unitrium beültetés akár halálos is lehet. Gondolom ezért nem is vállalta be Megatron.
--- Idézet vége ---
Ja ezt nem tudtam, hogy halálos. Így már könnyen érthető, hogy miért nem csinált magából hatos fázisost.
Azért is merűlt fel bennem ez a kérdés, mert ha egy olyan faj tagja (és vezetője) lennék, ahol a folyamatos testmódosítás (és upgrade-olás) erősebbé és legyőzhetetlenné tenne, akkor én tuti élnék vele, azért, hogy nálam ne legyen senki se erősebb. Hogy minden tudás és erő az én testemben összpontosuljon. Láttátok az Cameron Alittáját? Abban is pont erre törekedtek páran, főleg az az óriás az acél csáp karokkal.
grey gargoyle:
Végigolvastam a pusztítást újra, mert nem emlékeztem már rá, hogy mit alkotott benne Hatlövet. Ott végül ölre ment Optimuszal, de nem derült ki melyikük győzne, csak annyi, hogy kemény falat lenne Optinak is, aztán visszahívta Megatron. A Jazz meg Portyázó szintű robikat persze kisujjal elintézi, de a fővezér már nem ez a kategória volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése