HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Szolgálati közlemény: Tryranttal beszéltem, lassan visszatér és előrevesszük a 4 részes TF '84 történetet, aminek a fordítását meg is kapta. Szóval ki tudja... :D
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. November 11., 22:12:34 ---Csak asszisztáltam hozzájuk. ;) Emlékezz csak vissza, hogy 2005 nyarán a Cartoon Network-ös Cybertron sorozat magyarosításakor még tanácsot is kértem Tőled, hogy melyik robinak mi legyen a neve. :)
--- Idézet vége ---
Túl sokat feltételezel az emlékezetemről :D
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. November 11., 18:13:01 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. November 11., 10:31:00 ---Meg ezt eredetileg sorozatok szinkronizálásához készítettem, ami meg is valósult a Megamaxos Energon és Cyberton sorozat magyar változatánál.
--- Idézet vége ---
Ne szívass, te intéztél magyar szinkronokat?
--- Idézet vége ---
Csak asszisztáltam hozzájuk. ;) Emlékezz csak vissza, hogy 2005 nyarán a Cartoon Network-ös Cybertron sorozat magyarosításakor még tanácsot is kértem Tőled, hogy melyik robinak mi legyen a neve. :)
Sajnos akkor elég felemás lett a végeredmény (Robotika, Első Optimusz), de a Megamax-os szinkronnál már teljes volt a siker. :cool:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2020. November 11., 18:45:55 ---Látom impaktornak nem lett végül lefordított neve.
--- Idézet vége ---
Valóban. Itt még csak a HZs-s neve szerepel, a Netflix-es még nem. Régen frissítettem ezt a dokut (persze nem annyira, mint ami fel van tűntetve a lap tetején. Az eléggé csalóka. :D )
grey gargoyle:
Látom impaktornak nem lett végül lefordított neve.
elwood:
--- Idézetet írta: dark-BuB - 2020. November 11., 11:03:02 ---Egy kérdésem volna: A múltkor olyan gyorsan belekezdtetek a 84-es minibe, annak mikor tervezitek a folytatását?
--- Idézet vége ---
Le van fordítva, csak be kelllene írnia valakinek...
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. November 11., 10:31:00 ---Meg ezt eredetileg sorozatok szinkronizálásához készítettem, ami meg is valósult a Megamaxos Energon és Cyberton sorozat magyar változatánál.
--- Idézet vége ---
Ne szívass, te intéztél magyar szinkronokat?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése