HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (137/1242) > >>

KiD:
Abban az időben adhatták a nevét, amikor a különböző TF fórumokon már jócskán ment egymás finom (vagy nyílt) anyázása... 2005 környéke reális is.... (Flamewar kb. ezt jelenti, ha valaki nem ismerné)

Intruder:
Belebotlottam ebbe az álcába a tfwikin, aki egyébként szerepel az új TF univerzumban, és azonnal megakadt a tekintetem a nevén: Flamewar. Eszembe jutott, hogy nagyon régen, az Unikron trilógia idején, adtam neki magyar nevet: Lángvár. Egy vár, ami lángokban áll, mert war->var->vár. :badteeth: Nem is értem, hogy gondoltam ezt 15 évvel ezelőtt. :lol: Persze most már a Tűzharc nevet adnám neki, annak több értelme van.

És érdekes, hogy a képregény "társa" Shadow Striker (lehetne Árnyékharcos talán?) még régebbi. Amíg Flamewar egy Botconos Energon Arszi átfestés addig ő egy Universe RiD Sideburns remold/repaint. De Flamewar-al ellentétben ő nem a régi testében szerepel, hanem a Cyberverse sorozatban feltűnt, új külsejében.
Nem tudom, hogy a hasbro miért vette elő ezeket a spájzban porosodó, régi, átszinezett karakterekt ennyi év után, de én örülök neki, hogy most már másokat is látni az ezerszer bemutatott robik mellett.

grey gargoyle:
https://www.facebook.com/marketplace/item/241092370725621/
Transformerses paplanhuzet :D

zoz:
Megjövendölték, hogy eljön majd a Gyermek, aki egyensúlyt teremt az Erőben...

Gratulálok!
Sok boldogságot az egész családnak :)

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. December 17., 13:13:12 ---
--- Idézetet írta: elwood - 2020. December 17., 09:22:41 ---már amennyi idő lesz idő gyerek mellett.

--- Idézet vége ---
Hoppáré! Apa lettél?! Gratulálok!! :) :bravo:

--- Idézet vége ---
Még van két hónap, úgyhogy bele kell húznom. :)

--- Idézetet írta: KiD - 2020. December 17., 20:39:07 ---Vagy megtalálta az Idő Gyermeket.

--- Idézet vége ---
:D :D :D :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése