HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (128/1241) > >>

Intruder:
Boldog Valentin napot!

Intruder:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2021. Február 11., 12:12:02 ---Elvileg amúgy űrhajóparancsnok vagy osztagparancsnok volt valami régi dokumentációban. De szerintem simán polihisztor.  :lol:

De egyébként Megatron is érdekes. Ugye az álcák főparancsnoka.  Oké, de pl a G2.-ben nem volt szó arról, hogy Racsni tudását birtokolná, mint a Regenben, ahhoz képest mégis csont nélkül feltámasztotta újra Üstököst.

--- Idézet vége ---
Nekem úgy rémlik, hogy a semic biójában Üstökösnek légiparancsnok volt a rendeltetése, de hogy ez mit jelent? :nemtudom: Gondolom közvetlenűl ő parancsol minden repülni képes álcának. Meg nekem rémlik valami "second in command" titulus valahonnan, szóval lehet, hogy Megatron után ő a második a ranglétrán. És nagyon régen olvastam a G2-t. Tényleg feltámasztotta benne Üstit? Nekem mára szinte csak az maradt meg, hogy a Kobra újjáépítette Megát cserébe a földönkívűli technológiáért, de hoppon maradtak. Kicsit gyenge is volt ez a rész, mert Megatron tervei alapján dolgoztak Megatronon, szóval fizikailag érintkeztek vele, és ezek után semmivel se lettek okosabbak a Kobrák? :dry:

És KiDnek szerintem igaza van. Megatronnak megvan a magához való esze (bár amikor magára robbantotta az űrhídat az egy kicsit merész volt), szóval ha nagyon akarná akkor megállná a helyét a tudományok világában is.

És megint csak a semices bió: ott is írtak valamit Mega ágyújáról, hogy képes rácsatlakozni egy feketelyukra. Ezt most se értem hogyan kéne elképzelni. :headscratch:

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 10., 20:17:23 ---Ott van Égi Tűz mögött, csak G2-es sárga/lila színekben:

--- Idézet vége ---
Köszi, nem néztem meg elég alaposan, azt hittem ő valamilyek álca versenyautó, Drag strip pl, vagy valamelyik hasonló.

zoz:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2021. Február 11., 12:12:02 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 10., 21:49:01 ---
--- Idézet vége ---

Sose fogom megérteni, hogy azok a páncélok hova lettek egyébként. Jazz páncélját oki kilőtte Mennydörgés, de a többi?Mogorváé, Űrdongóé, Üstökösé hova a fenébe lett?)

--- Idézet vége ---

Ezen én is agyaltam anno...
De elvileg azon a bolybón olyan magas volt a gravitáció, hogy majdnem végzett Jazz-ékkel.
Szerintem az csinálta ki a páncéljaikat.

KiD:
Én mondjuk Megatronról simán elhiszem, hogy van annyira okos, hogy ha valami érdekli, és beleveti magát a témába, akkor mesterien el tudja azt sajátítani - pl. álcapáncélok fejlesztése. Ugye ez nem egy új technika volt, csak felfejlesztette (ráadásul a befejezéshez szüksége volt Racsnira is). Szóval nekem nem esik nehezemre elképzelnem róla, hogy ha nem is egy Sokkoló, azért ha kellő időt és energiát fektet bele, akkor átlátja a bonyolult technológiai vívmányokat is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése