HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1239/1241) > >>

TKC:
Na hát esztet má' izélom én is!

Kíváncsian várom a dolgot.

elwood:
Nem, szó nincs Unikronról. Az IDW univerzumban Simon Furman igyekszik a lehetőségekhez képest más megközelítésben hozni a történetet, úgyhogy Galvatron inkább a múlból fog jönni, mint a jövőból. És teljesen független Megatrontól - legalábbis az eddigiek alapján. A részletek egy-két héten belül!

TKC:
SPOTLIGHT: GALVATRON????????????

Mi a péló?
NA NEEEEE, Már megint Unikron story következik? Remélem nem, és ezúttal előállnak valami eredetivel.

Gondolom a jövőben fog játszódni a Spotlight: Galvatron, mert így egy kicsit zavaros lenne, hogy Megs a földön Galvatron meg valahol máshol, bár ha két különböző személlyé szakították őket az csak jó!

NA mindegy, már tűkön ülök.

elwood:
Azért is hozhatta a régi Marvel füzetek hangulatát, mert ugyanaz is írta, mint az egykori sorozat nagy többségét, név szerint Bob Budiansky, aki a fő figurák személyiségének kialakításában, és több mint 50 részen át a történetmesélésben is fontos szerepet játszott.
A logó pedig szintén tyrant érdeme, nekem is nagyon tetszett.

Sepi:
Nekem nagyon tetszett ez az Animációs mozi képregény. Bár a rajzfilm kimaradt az életemből, így nincs mihez viszonyítanom, ettől függetlenül nagyon jó volt. Régebben nagyon szerettem a Marvel-es Transformers kalandokat, és ugyanazt a hangulatot kaptam vissza ezzel az új képregénnyel.  Külön öröm volt ismét egy Optimusz-Megatron csatát látni.  Viszont szegény Optimusz is mindig megjárja, mert tuti, hogy mindig van egy kotnyeles autobot a közelében, akinek a lelkesedésének a levét mindig ő issza meg.  Szóval köszönet a honosításért.
Ja, és nagyon tetszik az új HZs logó a borítón.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése