HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1234/1241) > >>

MÁRKI:
Hello! Király az oldal és örülök a TRANSFORMER HONOSÍTÁSOKAK is!

Kérdéseim(remélem eljut ahhoz is aki válaszolni tud rájuk) a következők
A magyar kiadásból kiaradt marvel tf. headmasters 4. réze ius felkerül ami a comixarton
végülis elmaradt? Ugyanez a kérdésem vonatkozik a marvel transformers 36-43.számára is ami szintén kimaradt a magyar kiadásból.

És egy észrevétel ha nem gáz, a marvel tf honosított verziójában a 20. szám 15.oldala és a 23.szám 4. oldala hiányzik. Ezeket a bakikat pótoljátok a közeljövőben? Nagyon örülnék neki, mert így csonkák a képregények.
Előre is köszi és így ttovább!.

Sepi:
És a frissítés mellé egy kis
Meglepetés!

Elwooddal beszélgettünk és arra gondoltunk, hogy a Transformers képregények mellé egy kis zenét is szolgáltatunk. Ugyanis a Transformers mozifilmben nagyon jó instrumentális dalok hangzottak el, amik nem kerültek rá a filmzenét tartalmazó cd-re, de nekünk sikerült megszerezni. Szóval, akik már régebb óta járnak ide, tudják, hogy voltak filmek is amiket egy-egy frissítés alkalmával megosztottunk a fórumozókkal, most ugyanez történik, csak zenével. De akárcsak a filmek, ez a zene is csak korlátozott ideig lesz elérhető, tehát igyekezettek a letöltésével, valamint minden Transformers képregénynél kaptok majd egy újabb track-et. De nem beszélek most már annyit, jó olvasgatást a képregényekhez, és jó szórakozást a hozzá tartozó zenéhez.

Transformers - The Score - 01 - Autobots.mp3

Troll:
Frissültünk
Transformers Marvel - Első Generáció #23
Transformers Marvel - Első Generáció #24
Transformers Marvel - Első Generáció #25

elwood:
Szia Optimus, üdv újra körünkben!

Optimus Prime:
Gondoltam már ide is bereggelek, hisz a Comix oldala végleg eltűnt.
Egyetértek a többiekkel, a Megs Origin nem lett a legjobb sztori. Szerintem a készítők túl sokat, túl nagyot akartak alkotni és ezér tlett ilyen zavaros, összecsapott - akárcsak a film. Viszont nincs még egy ilyen TF széria, amiben ennyi olaj folyik. Én mondom, Quintessa összes Sharkticonjai megfulladt volna benne. Néha már nézni se bírtam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése