HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1224/1241) > >>

Sepi:
Ami pedig a képregényhez jár:

steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_07_-_bumblebee.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_08_-_soccent_attack.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_09_-_sam_at_the_lake.mp3

Warusz:
BAH-WEEP-GRA AAGNAH-WHEEP NI-NI BONG! Minden kinek!  Jó ez a szám bár Blörr be szólásai nagyon homályosak nekem.

Az animatedből láttam 1 kevesett, de nem tartom, nagy számnak. Az autobotok kicsik és gyengék még Optimusz is kikap Üstököstől aki elég béna, hogy mit ne mondjak. Magában az egész meg úgyan nézhető egyszer-kétszer, de jobbat is készithetek volna ha nagyon akarták volna.

Troll:
Frissültünk
Transformers IDW - Az Animációs Mozi #3

desert:
Nem hiszem elwood, hogy megkövezne bárki is azért, mert tetszik valami, ami új. A Mutemath féle Main Theme szeintem is a hallgatható kategóriába esik, vannak sokkal rosszabb számok is azon az albumon.

Az animated-et meg jelen pillanatban is töltöm (csak sajna a gépem 10 percenként beadja az unalmast RIP VGA karesz  ) majd ha megnéztem utána tudok véleményt mondani.

Jut eszembe a TF beginnings-et látta valaki? Nekem egy pár percre volt belőle időm, kicsit fura volt számomra az animáció hiánya (szerintem a DW képregényekből lett összeollózva, némi hanganyaggal összefűzve...). Kicsit többet vártam tőle.

elwood:
Általában megkövezés jár azért, amit mondani fogok, de nekem a Mutemath féle Transformers theme átdolgozás is tetszik.

Amúgy meg egy hete fent van már az új animációs sorozat, a Transformers: Animated első, egy órás epizódja a torrent oldalakon. Megnéztétek már? Kinek mi a véleménye? Mert nekem lassú volt és vontatott. És erősen érződött rajta, hogy a 8-12 éves korosztálynak készült. De még lehet ez jobb is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése