HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
keildavid:
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Március 07., 16:17:16 ---Szeretném a barátom nevében megkérdezni, hogy mi lesz a neve IDW 19 Gauge-nak és Misfire-nek. Továbbá Windblade neve sem jönne neki rosszul. Mindez a TF/MLP crossover fordításához kéne neki, mert végre elhatározta, hogy megcsinálja, annak ellenére, hogy ő is többet várt tőle.
--- Idézet vége ---
Gauge= Mérő, Nyomtáv. Bár nem tudom, melyik lenne a megfelelő.
Misfire=Vaktöltény, olvasható a Transformers - Többek, mint aminek látszanak 6-7-ben.
Windblade=Szélpenge.
KiD:
Ha már itt tartunk, egy barátom kérdezi Gal Gadot telefonszámát.
Kibertroni Űrtigris:
Szeretném a barátom nevében megkérdezni, hogy mi lesz a neve IDW 19 Gauge-nak és Misfire-nek. Továbbá Windblade neve sem jönne neki rosszul. Mindez a TF/MLP crossover fordításához kéne neki, mert végre elhatározta, hogy megcsinálja, annak ellenére, hogy ő is többet várt tőle.
Kibertroni Űrtigris:
Ezekhez a linkekhez kell gyomor:
http://adattar.kepregeny.net/!transformers/magyar.html
http://adattar.kepregeny.net/!transformers/english.html
Aki ezt a 2 oldalt írta jó pár nevet nem ismert, de vannak érdekesek is. Fura Csőtörőt ismeri, de, hogy Insecticon Álcarovar és Fort Max angol nevét is használja a képregény, és nem Maxima Erőd!!!
Kibertroni Űrtigris:
Nem tudom mások hogy vannak, de a Hasbro magyar weboldalának igénytelensége bosszantó. Ismerik a magyar neveket, mert a termékeknél azt használják, de a karakter leírásoknál, csak Cyberverse Optimuszt nevezik Fővezérnek, és csak a saját kártyáján, Űrdongóén, megint Prime-nak. Hasbro magyar nevei: Optimusz Fővezér, Űrdongó és Mogorva. (Megatron az Megatron persze)
Névfordítás pártiak vagyunk, szerintünk a játékdobozon maradhat az angol név a védjegyek miatt, de a rajzfilm szinkronokban használják a magyart, mert azzal könnyebb azonosulni (főképp, mert a TF nevek beszédesek!!!), és a kis gyerek a boltban úgy is azt nézi, melyik figura néz ki a kedvenc karakterének, és amilyenek az olcsóbb "size class"ú figurák, nem értem miért él még a franchise, a kis gyerek, olyat akar, mint a rajzfilmben. (Mi is olyat akarnánk megfizethető áron, de CV, hanem G1 persze)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése