HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1205/1241) > >>

Aldarion:
Na ez kellett nekem mára! Régóta várom a Marvel Tf frissítést, úgyhogy örülök a dolognak. Feldobta a délelőttömet ez a kis nosztalgia... Várom a következő blokkott, mint csavar az alakváltót!

--- Idézetet írta: Warusz ---Engem még csak 1 valami zarvar ebben a részben még pedig az, hogy Észlelö és csapata a bárkán vannak, de még sincs egy apró meg jegyzés sem a részben, hogy miútán elengete öket Áramkörszaggató, hogyan találták meg a bárkát.
--- Idézet vége ---
Szerintem nem akkora relytély, ha figyelembe veszed, hogy egyrészt Röptűz is a nyomukba lett küldve, másrészt Szánt is elfogták, harmadrészt pedig a Légirobotok is képbe kerültek a végére...

Warusz:
Jaj de jó TF Marvel frissités már alig vártam.
Nem tudom ti, hogy látjátok, de az a 6-os a 26-os számon nekem 5-nek tünik. A 29-es is inkább 28-snak tünik.
Engem még csak 1 valami zarvar ebben a részben még pedig az, hogy Észlelö és csapata a bárkán vannak, de még sincs egy apró meg jegyzés sem a részben, hogy miútán elengete öket Áramkörszaggató, hogyan találták meg a bárkát.

De 1ként minden jó köszi a frissitést .

Sepi:
Frissítés!
Transformers Marvel - Első Generáció #26
Transformers Marvel - Első Generáció #27
Transformers Marvel - Első Generáció #28
Transformers Marvel - Első Generáció #29
Transformers Marvel - Első Generáció #30

Gabe:
Nagyon szívesen mindenkinek

Aldarion:
Köszi Gabe, ez az oldal csúcs! Rengeteg dolgot megtaláltam amiket már rég keresek. Másoknak is csak ajánlani tudom, hogy nézzenek szét. Megéri!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése