HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Sziasztok!
A Fumax által tervezett TF képregényről tudtok valamit? Nem ajánlottak még komoly gázsit a fordításért? ;D Szívesen látnám a polcomon az IDW univerzumot szép kiadásban.Ha nem lesz közötök hozzá, komoly letöltésekbe kell kezdenem. Hozzászoktam a profi honosításhoz ;). A Deadpool: Zsémbes Zsoldost (is), beszereztem, de Genzo fordítása az etalon.2006 óta követem a honosítást itt a HZs-n és a ComixArton. Számomra örökre egybeforrt a TF és az oldal. :worship:
Micho:
Kibertroni Űrtigris:
Köszönjük a neveket! Ha már itt tartok a barátom kész az 1. számmal. Hogyan tudná ide a Zsákra feltölteni? (Az én Hálózsák fiókomból persze.) És már Szélpenge van benne. Láttuk már így a TF idővonalon, de nem voltunk biztosak benne, hogy ez a végleges, mivel régen frissítettnek tűnt.
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2021. Március 07., 19:57:55 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 07., 16:26:24 ---Ha már itt tartunk, egy barátom kérdezi Gal Gadot telefonszámát.
--- Idézet vége ---
[img width=500 heht=616]https://i.pinimg.com/736x/05/e3/4e/05e34e0079dfae969a882eb62c4ae48d.jpg[/img]
--- Idézet vége ---
Konzultáltam a barátommal, nem elégedett a válasszal.
--- Idézetet írta: Farek - 2021. Március 08., 11:40:45 ---Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak nem tudom, melyik kihez tartozik, szóval lehet, hogy az övé is közte van. :hehe:
--- Idézet vége ---
Szerintem próbálgasd végig őket, amíg nincs meg. :cool:
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 07., 16:26:24 ---Ha már itt tartunk, egy barátom kérdezi Gal Gadot telefonszámát.
--- Idézet vége ---
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak nem tudom, melyik kihez tartozik, szóval lehet, hogy az övé is közte van. :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése