HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1189/1241) > >>

Silver&Clio:
Köszönöm az üdvözlés !
Örülök hogy regisztrálltam, látom elég sokan vagyunk itt.
Sok kérdésem és beszélgetnivalóm lenne a TF képregényekkel kapcsolatban.
Valóban az IDW-ben egy kicsit  előreszaladtam mert már alig várom a fordítást, nagyon érdekelt, hogy mi lesz Acélfejjel és Napcsillantón is megdöbbentem. Angol nyelvtudásom eléggé hézagos így nagy  örömmelé olvasom a fordításokat.

Nem kis munka.. Tényleg a Marvellel mik a számításaitok mennyi idő múlva értek a végére? Csak kíváncsiságból kérdezem nem sürgetésként.

A DW nem tudom miért savazták. Nagyon sok sztoriról lehet érezni hogy az írója élvezettel készítette el a sztorit , nem kényszerből.. mindenképpen érzelmesebb mint pl Furman jelenlegi vonala.. Ez nem azt jelenti hogy Furman nem tetszik , csak más.

Jó néha egy kicsit következetlen volt a DW ,de én is szívesen olvastam volna még..
 A rajzokkkal kapcsolatban egyedül Optimusz "akvárium " melkasát nem tudtam megszokni.

elwood:
Szia Silver&Clio, üdvözlünk körünkben!

A kérdésedre egyfelől én sem tudom a választ, másrészt, akik nem olvassák a sorozatot eredetiben, azok ezzel a kérdéssel nem tudnak mit kezdeni, úgyhogy ha lehet, ezzel még várjunk egy kicsit.
A DW G1 amúgy nekem is nagy szívfájdalmam, sokan savazták a sztorikat, de én még ellettem volna vele egy darabig. Bár a csőd előtt már lecserélték volna az írókat és már Guido Guidi rajzolta a következő részeket - akit én ANNYIRA nem csípek, bár kétségtelenül jó rajzolónak tartom őt is. (Ha már itt tartunk, én nagyon szeretem Alex Milne rajzait is, bár például a Megatron: Eredetben szebben is szinezhették volna a rajzait. )

Silver&Clio:
Tényleg az IDW fejmesteres résszel kapcsolatban már én is akartam kérdezni. Amikor Hunter belép abba a fülkébe és a fejére csatolódik a sisak, majd egy erős elektromos kisülés éri akkor elvileg Napcsillantó tudatával egyesül? Ekkor szegény Napcsillantó szétszedett feje életelenné válik? És a szikrájával mi a helyzet?

Na én is jó kérdéseket tettem fel..

Silver&Clio:
Előszöris Csatlakozva az előttem szólókhoz. Én is köszönöm a Tf frissítéseket. Nagy örömmel olvastam el minden Magyarul elérhető Tf képregény!

Most legutóbb a DW regéyneket.. Kár hogy nem lesz befejezése. Érdekes lett volna vajon milyen összefüggés van Cybertron ősi számítógépe Vektro sigma és a Föld között.

desert:
Boldog Nyut, így utólag is, gyerekek! Nagyon nagy köszi ezért a hatalmas adag frissítésért!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése