HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1187/1241) > >>

Optimus Prime:
Már mikor mondták, hogy lesz Wheelie Spotlight! Ha valaki figyelt láthatta az egyik "monitorok" (azért idézőjel, mert a levegőben lévő holo-monitorra gondolok) egyikén is látható volt. azt hiszem az Spotlight Optimus Prime-ban. Egész pontosan itt:

KiD:
Ej, pedig több értelme lett volna áprilisi viccként...

elwood:
Nem a Spotlight volt a vicc (mert az lesz), hanem ez. Nem bedőlni az áprilisi tréfáknak.

KiD:
Hallottátok, hogy a Wheelie Spotlight egy vicc volt?

Mondjuk jobb is...

Optimus Prime:
Nekem nem igazán volt bajom a DW vonallal. mi több, mikor anno először olvastam még a ComiX Arton frissítőleg hatott az akkori reneszánsz G1 rajzfilm rajongásomra. Egyértelmű, hogy a G1 2. évadának alternatív folytatása, ámde sokkal durvább, mint a rajzfilm volt. Egyedüli poén Buster szereplése, még hirtelen Spike is adta a hüylét mikor meglítik neki "ha jól tudom az öcssét, Bustert még jobban megviselte az apja halála." Nem is a sztori, mint inkább a dialógusok elég bénák néhol. lletve Megatron hozzáállása a dolgokhoz, Starscream meg csak később lesz a régi. A Vol. 2 magasan jobb lett és a sztori is kiszélesedett. Jobb író és szebb rajzok.
A WW az egyik nagy kedvencem. Bár ez sem a tökély előzmény és nem is kapcsolható sehova.  Ennek ellenére érdekes a sztori, hisz felbukkan a The Fallen (A Bukott), aki mindezidáig az egyik legjobban kedvelt karakterem. És elég darkos a feeling, ahogy azt Furmantől megszokhatuk. Wildman stílusa meg totál más lett a Marvel óta. Nem olyan organikusak a TF-ek.
Mikrómesterek sztori nem rossz, minden tetszik benne. Kivétel, hogy gyakorta az összes Mikrót beletették és mindezt 4 számon keresztül próbálták bemutatni. Szinte sose tudtam ki-kicsoda. Örültem mikor megláttam Száguldót vagy Black Jack-et, netán a figuráim egyikét Barrikádot. Na meg a Victory-Zone-os Mikrócsapatot és bázisukat.
Armada-Energon széria pedig magasan veri a rajzfilmet. Nagyon jó sztori, főleg az Armada finálé. Mikor megjelenik Glavatron, Thunderwing, Bludgeon, Scourge, Ramjet(?). A Mini-Conok sokkal több szerepet kapnak és a sztori is komplexebb. Ezt nagyon jól folytatja az Energon. Tetszik, hogy van Autobot Tanács, Alpha-Q arcai a G1-es. Ja, és Ironhide végre normális jellemet kapott.

AZ IDW amilyen lassan és kicsiben kezdte úgy bepörgött. Eddig nálam a Marvel G2 a csúcs, de ha az IDW-nél jól kevereik a lapokat, akkor nálam überelheti. Hisz itt van mindenki. Galvatron, Nemesis Prime, J'Hiaxus, Arcee, Nightbeat, Arcee. Eddigi kedvenc sztorim a Spotlight Kup. A Wheelie sztorira kíváncsi leszek. (Öszintén szólva én nem utálom)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése