HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni."
--- Idézet vége ---
Miért nem azt írták ki, hogy "időmilliomosok kíméljenek!"? :rolleyes:
Aldarion:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 09., 22:22:58 ---Szimpatikus. :D
--- Idézet vége ---
Nem csak ez. Amikor tavaly kb. egy évig semmi hírt sem voltak hajlandóak közölni a Sandman 3. kötetről, én konkrétan megkértem őket a facebookjukon, hogy legalább annyit mondjanak már, hogy "nyugi, dolgozunk rajta", mert így egyre inkább úgy tűnik, mintha el akarnák kaszálni, de erre se voltak hajlandóak. Aztán meg amikor beindultak a pletykák arról, hogy nem fogják kiadni, elég visszafogottan, de szó szerint lehülyézték azokat, akik emiatt aggódtak...
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Március 09., 21:26:21 ---Aldarion!
Én voltam :lol:
--- Idézet vége ---
:bravo:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---Talán jobb is, így nyugodtan mondhatom, hogy az enyém jobb volt :D
--- Idézet vége ---
Ez így is lesz, ebben biztos vagyok. Más az, amikor egy rajongó szívvel-lélekkel dolgozik valamin, és más amikor egy kiadó csak a kiadás miatt csinálja.
KiD:
"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Szimpatikus. :D
elwood:
Nos, egyfelől örülök, hogy megint lesz magyarul Transformers, másrészt szomorú vagyok, mert nem én csinálom. :)
Én a helyükben a Marvel G1 újrakiadásával kezdeném, minőségi papírra, aztán ReGeneration vagy Marvel UK. Az IDW 2019 adná magát, de a Wrecker-saga és 2005-ös IDW univerzumból a Phase 2 (RiD, MTMTE) jóval izgibb holmi.
Ha pedig igazán elgurult náluk a gyógyszer, behozhatják a Hachette 100 kötetes Transformers: The Definitive G1 Collectiont, mely esetben a Dreamwave füzeteken kívül nagyjából mindentől elköszönhettek az oldalon... Na jó, TF: '84-től sem.
Én még azért fordítgatom az MTMTE-t (a 39. résznél tartok), hátha valakinek egyszer még szüksége lesz rá, bár Sepi azt mondta, eddig se nagyon vettek tudomást a honosítókról, és ugyan írtam nekik pár sort, nemigen várok válaszra, ha ilyenek vannak kint egy honlapon:
"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Transformersen kívül nem sok mindent honosítottam, ez biztos az egyik csúcs, a másik kettő Blixxxának köszönhetően a Berlin és a Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth volt, mindkettőt kiadták magyarul, mindkettőt levettük, és egyik sincs meg... Talán jobb is, így nyugodtan mondhatom, hogy az enyém jobb volt :D
daniel86:
Aldarion!
Én voltam :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése