HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Nos, egyfelől örülök, hogy megint lesz magyarul Transformers, másrészt szomorú vagyok, mert nem én csinálom. :)
Én a helyükben a Marvel G1 újrakiadásával kezdeném, minőségi papírra, aztán ReGeneration vagy Marvel UK. Az IDW 2019 adná magát, de a Wrecker-saga és 2005-ös IDW univerzumból a Phase 2 (RiD, MTMTE) jóval izgibb holmi.
Ha pedig igazán elgurult náluk a gyógyszer, behozhatják a Hachette 100 kötetes Transformers: The Definitive G1 Collectiont, mely esetben a Dreamwave füzeteken kívül nagyjából mindentől elköszönhettek az oldalon... Na jó, TF: '84-től sem.
Én még azért fordítgatom az MTMTE-t (a 39. résznél tartok), hátha valakinek egyszer még szüksége lesz rá, bár Sepi azt mondta, eddig se nagyon vettek tudomást a honosítókról, és ugyan írtam nekik pár sort, nemigen várok válaszra, ha ilyenek vannak kint egy honlapon:
"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni."
Transformersen kívül nem sok mindent honosítottam, ez biztos az egyik csúcs, a másik kettő Blixxxának köszönhetően a Berlin és a Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth volt, mindkettőt kiadták magyarul, mindkettőt levettük, és egyik sincs meg... Talán jobb is, így nyugodtan mondhatom, hogy az enyém jobb volt :D
daniel86:
Aldarion!
Én voltam :lol:
daniel86:
Úgy tudom, ha megjelenik valami, amii itt honosítva van, akkor a jogvitát kerülendő. törölni kell :(. Ez az oldal szerintem csak azért maradhat fent, mert nem kér pénzt a tartalomért, nincs reklám, se semmi, bárki által, mindenféle kötöttség, regisztráció nélkül hozzáférhető. Kedves emberek, hobbiból, haszon nélkül, ilyen formában juttatják el hozzánk magyarul a képregényeket. Mindezzel együtt, hatalmas kár lenne hosszú évek munkáját törölni. Ezért írtam, ha esetleg tudható valami konkrét, én letöltöm az egészet cakumpakk, hogy meglegyen. ;)
Aldarion:
Ez sajnos attól függ, melyik sorozatba akarnak belevágni.
Kiadási szempontból talán a legújabb rebootolt sorozattal járnának a legjobban, mert az még nem annyira követhetetlenül szerteágazó, míg a korábbi sorozatokat kicsit nyűgös lenne kiadni a terjedelmük miatt, arról nem beszélve, hogy a Fumax már annyi vasat akar a tűzben tartani, hogy ez lassan az olvasók kiszolgálásának a rovására megy, így nem tartom valószínűnek, bevállalnák a teljes ongoing sorozatok kiadását.
Viszont mélyen megható volt, amit egyik ismerősöm lőtt valahol a Fumax Facebookján a témával kapcsolatban:
Azt kell mondjam, elwood nevében nem beszélhetek, de részemről ez a honosítói karrierem csúcsa... :badteeth:
Még akkor is, ha engem biztosan nem kerestek meg - és alighanem nem is fognak - ezzel.
Intruder:
Azért remélem, hogy emiatt egy füzet se kerűl itt törlésre!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése