HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1174/1242) > >>

elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk![/font]
Transformers - Marvel #36

és hozzá a zene:

[blockquote]Transformers 11 Stan Bush - The Touch.mp3
Transformers 12 Vince DiCola - Showdown.mp3
Transformers 13 Vince DiCola - Death of Optimus Prime.mp3
Transformers 14 Vince DiCola - Witness to a Funeral.mp3
Transformers 15 Vince DiCola - Contest for Leadership.mp3[/blockquote]

Optimus Prime:
Én 3 éve feltettem az összes képregényes jellemzést a honlapomra. Egyesével beírogattam az összeset, a maradék infó az adatar.hu-ról van. Meg párat azóta én is fordítottam.

http://iacon.atw.hu/Vectorsigma.html

elwood:
A karakterleírások egy része fent van a neten, az adattar.kepregeny.net oldalon (alul a "belépés a régi adattárba" linkre kell kattintani, aztán a fejlécen a Transformersre) Van fent pár furcsa névmagyarítás, ami nem követi a Marvel füzeteket.

A beszkennelés elviekben menne, de kiskoromba jó szókás szerint kitépkedtem a karakterleírásokat, hogy egy helyre gyűjtsem őket. Később felhagytam ezzel, így vannak leírások, amiket a füzetekben hagytam. Elvben tehát megvan mind, csak össze kéne szedni, de, hm... őszintén szólva, nem visz rá a lélek. Szerettem én is a karakter leírásokat, de most már annyi helyen utána lehet ezeknek nézni. Lehet. Majd meglátom.

Igazából az van, hogy ezek a leírások egy négy részes füzetben jelentek meg, Transformers Universe néven. Aztán a későbbi figurák, akik kimaradtak belőle, a képregény utolsó oldalaink jelentek meg (ha összeszámolod az oldalakat a 45. rész fölött, vannak számok, amikben csak 18-20 oldal van. Ott a többi leírás volt.) Na ezeket kéne mind lefordítani. Vagy még inkább a DW féle "More Than Meets the Eye"-t, ami jóval több figuráról ad leírást.

Aldarion:
A minap elővettem a Semic gondozásában megjelent Tf füzetek közül azt a párat, ami nekem is megvan, és amikor átfutottam felmerült bennem egy kérdés.

Arra lennék kíváncsi, hogy a Semic kiadásban szereplő ismertetőket tervezitek-e közzétenni, mint mondjuk a DW Mikromesterek sorozat esetében?

Én nagyon díjaznám a magam részéről, mert azokat mindíg szivesen olvasgattam, ráadásul azoktól valahogy jobban megragadtak a karakterek, mint a kpregényben.

SkleshN:
Köszi elwood !!!!!

Semmi gond, amíg a zavar elhárul nálatok, van mit bepótolnom az IDW-s és DW-s részekből is... csak nyugottan!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése