HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
Tudom, hogy nem szerepel sehol sem, de ti milyen magyar nevet adnátok Ricochet-nek (Stepper-nek)?
KiD:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Március 09., 22:36:20 ---Nem csak ez. Amikor tavaly kb. egy évig semmi hírt sem voltak hajlandóak közölni a Sandman 3. kötetről, én konkrétan megkértem őket a facebookjukon, hogy legalább annyit mondjanak már, hogy "nyugi, dolgozunk rajta", mert így egyre inkább úgy tűnik, mintha el akarnák kaszálni, de erre se voltak hajlandóak. Aztán meg amikor beindultak a pletykák arról, hogy nem fogják kiadni, elég visszafogottan, de szó szerint lehülyézték azokat, akik emiatt aggódtak...
--- Idézet vége ---
Már előre látom, hogy sok képregényt fogok venni tőlük!
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni."
--- Idézet vége ---
Miért nem azt írták ki, hogy "időmilliomosok kíméljenek!"? :rolleyes:
Aldarion:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 09., 22:22:58 ---Szimpatikus. :D
--- Idézet vége ---
Nem csak ez. Amikor tavaly kb. egy évig semmi hírt sem voltak hajlandóak közölni a Sandman 3. kötetről, én konkrétan megkértem őket a facebookjukon, hogy legalább annyit mondjanak már, hogy "nyugi, dolgozunk rajta", mert így egyre inkább úgy tűnik, mintha el akarnák kaszálni, de erre se voltak hajlandóak. Aztán meg amikor beindultak a pletykák arról, hogy nem fogják kiadni, elég visszafogottan, de szó szerint lehülyézték azokat, akik emiatt aggódtak...
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Március 09., 21:26:21 ---Aldarion!
Én voltam :lol:
--- Idézet vége ---
:bravo:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---Talán jobb is, így nyugodtan mondhatom, hogy az enyém jobb volt :D
--- Idézet vége ---
Ez így is lesz, ebben biztos vagyok. Más az, amikor egy rajongó szívvel-lélekkel dolgozik valamin, és más amikor egy kiadó csak a kiadás miatt csinálja.
KiD:
"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni."
Szimpatikus. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése