HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1157/1241) > >>

holloo:
Hát, nem tudom.  A Hasbro-nak igaza van, hiszen a képregény megjelenés biztosan feldobja egy figura értékesítését. (És nekik gondolom ez az ami számít) És Optimusnak is igaza van, mivel, ha már belerakják a történetbe akkor (a történet szempontjából) értelme legyen.

Optimus Prime:
Hát hogy ott van Cyclonus és Scourge, pedig mindenki tudja hogy csak később jelennek meg és Unicron teremtményei. Sztori, de főkép fan odalról nézve ez baki. (Hasbro) Marketing szempontból nem.

elwood:

--- Idézetet írta: Optimus Prime ---
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Ostor és Ciklon megjelenése csakugyan érdekes a Headmasters-be. Anno jómagam is meglepődtem.
Lévén, mint Elwood is említi figuraként is kijöttek, mint Targetmaster és a rajzfilm 4. évadában is azzá válnak, az oka, hogy ide is bekerültek. Bár dialógusok nemigen van, szóval inkább a rajzoló "hibája" a megjelenésük.
--- Idézet vége ---

A hibát itt nem szószerint értettem, ezért is tettem idézőjelbe.

--- Idézet vége ---

Akkor nem tudom, mit értettél "hiba" alatt.

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: elwood ---
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Ostor és Ciklon megjelenése csakugyan érdekes a Headmasters-be. Anno jómagam is meglepődtem.
Lévén, mint Elwood is említi figuraként is kijöttek, mint Targetmaster és a rajzfilm 4. évadában is azzá válnak, az oka, hogy ide is bekerültek. Bár dialógusok nemigen van, szóval inkább a rajzoló "hibája" a megjelenésük.
--- Idézet vége ---
Már miért lenne a rajzoló hibája? Ostor és Ciklon a targetmaster játéksorozat része volt. A Hasbro, mint megrendelő, nyilván elvárta, hogy a sorozat összes figurája, ha másképp nem is, felsorolás szinten megjelenjen az általa megvásárolt felületen. Az író (Budiansky) megírta a történetet, a rajzoló (itt Frank Springer) megrajzolja. Az, hogy az író nem ad annyi mondatot egy karakter szájába, nem szerepelteti őket annyiszor, mint azt a rajongók szeretnék, az nem a rajzoló hiába. Vagy Vaktöltény és Golyóvető szerepeltetése is hiba volt, mert ők sem sok terepet kaptak a későbbi füzetekben.
--- Idézet vége ---

A hibát itt nem szószerint értettem, ezért is tettem idézőjelbe.

--- Idézet ---Szerintem nincs itt semmi hiba. Az amerikai Marvel TF univerzum szempontjából, amibe a Fejmesterek mini beletartozott, Unikron és az egész filmes hóbelebanc Simon Furman megjelenéséig nem is létezett. Innentől itt Ostor és Ciklon ugyanolyan mezei Álcának számít, mint pl: Romboló vagy Villámszárny. Még az alternatív jövőben játszódó rész se mondja ki nyíltan (csak utal rá) hogy Ostor és Ciklon Unikron teremtményei lennének.
Más kérdés, hogy a rajzfilm alapján (és ennek hatására SimFur a Marvel UK-ben) mi egyértelműen Unikron teremtményének tekintjük őket, de nemsokára jön ki a Spotlight: Cyclonus, ahol megint nem ez a helyzet
--- Idézet vége ---

Nekem ők már mindig is Uincron teremtményei maradnak. Min. 200x láttam a TFTM-et.

--- Idézet ---Amúgy, most hogy megnéztem, az alternatív jövőben is "beszél" Lézercsőr.
--- Idézet vége ---

Igen, ez érdekes. Ano fucsáltam is, főleg mert még nem olvastam az első számokat.

SkleshN:

--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Aki tud angolul felkereheti bármelyik nagyobb TF fan olat ott is fent van minden Marveles jellemzése. Seibertron.com, TheTransformers.Net, Unicron.com
--- Idézet vége ---
Igen, köszi, magam is rátaláltam ezekre az oldalakra, csak hát a lefordításokhoz nem töltöttem sok időt.    
Az oldaladat is ismerem, bár néhány linkre 404-es hiba lép fel, tehát nincsenek meg a hivatkozásra mutató fileok... gondolom még a tárhely váltások során bennmaradtak ezek...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--- Idézetet írta: elwood ---A More Than Meets the Eye-ban van Carnivacről is jellemzés.
--- Idézet vége ---

Rákeresek neten, hátha fent van...vhol... vagy ha tudtok linket hozzá...
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat ehhez a felvetett témámhoz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése