HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1151/1241) > >>

iktriad:
Nagyon köszönöm a segítséget, már olvasom is!

Optimus Prime:
Lépj a 37. számra, majd a böngésző ablakban írd át a linkben a 37-et 38-ra.

iktriad:

--- Idézetet írta: Optimus Prime ---De jó volt újra Marvelt olvasni. Persze megvannak "analóg" formában is a régi füzetek, meg a kimaradtak is. De így magyarul olyant, mint régen. Nagyon jó fordítás.
A rajzok itt még egész jók, vagyis inkább a színek. Az Alapbázis szotri felé olyan fakók a színek és a rajzok is sablonosabnak. Vagy a colorist lesz más? A 38. számban - igen, az is fent van, csak meg kell találni  - van pár méret baki. Skorponoknak térdig ér Spike.
--- Idézet vége ---

Merre lehet megtalálni? Mert ha fent van még mindig, örömmel olvasnám el én is!

KiD:
Gratula honosításért, a Marvel és az IDW is nagyon jó lett. (A DW-re még nem szántam rá magam.) Össztűz karaktere szerintem nagyon jól eltalált lett az IDW univerzumban, nagyon hasonlít a Marvel érára, egy cool, népszerű robot, akinek szava van az Autobotok között és nagyon jó harcos. A Jó reggelt Vietnám verzió kicsit fura, de megszokható.

Optimus Prime:
De jó volt újra Marvelt olvasni. Persze megvannak "analóg" formában is a régi füzetek, meg a kimaradtak is. De így magyarul olyant, mint régen. Nagyon jó fordítás.
A rajzok itt még egész jók, vagyis inkább a színek. Az Alapbázis szotri felé olyan fakók a színek és a rajzok is sablonosabnak. Vagy a colorist lesz más? A 38. számban - igen, az is fent van, csak meg kell találni  - van pár méret baki. Skorponoknak térdig ér Spike.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése