HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
infectedmann:
Üdv!
Az 1984 -es Transformers G1 rajzfilmsorozathoz keresnék feliratot.
Tud valaki benne segíteni vagy ne is reménykedjek?
Vagy ez már warez témának számít?
Optimus Prime:
Csak szólok. Megjelent a Transformers Magazin 3. száma.
Benne:
-Eltűnt az űrben: főszerepben Racsni (UK képregény)
-Racsni figurabemutató (leírás)
-Acélfej kontra Üstökös (leírás)
-Filmelőzmény 2. rész (IDW-s filmelőzmény, US képregény)
-Jazz/Űrdongó poszter
-ajándék Racsni hűtőmágnes
KiD:
--- Idézetet írta: Habba ---Egyébként az én nagy bánatom, hogy most sem lesz benne Inferno vagy Csáklya, nagyon durva lenne látni egy amerikai tűzoltós kocsit vagy egy darut átalakulni!!!
--- Idézet vége ---
Szerintem ne add fel a reményt.
Habba:
Szerintem olyanoknak kéne lenniük, akik minimum méretben és formában hasonlítanak eredetileg is. Bár mondjuk azt láttuk, Űrdongó esetében, hogy a mérettel nem sokat törődnek. Alapból ennek a két kisautónak őt és Sziklaugrót tudnám elképzelni, de így persze már nem. Azért remélem nem Napcsillantóból és Csatárból csináltak két ilyen kis majmot... Egyébként a Hummer a H3-ast elkezdte reklámozni a filmmel, ami érdekes, mivel az elsőben csak H2-es volt (Racsni). Már nagyon sok esetleges robot jött képbe, kicsit zavaró... Ez a két kicsi, Kerék, mint egy Saab prototípus, egy Corvette, Wheelie, láttak egy Porsche terepjárót is, Audi R8, most a H3, Arcee, stb.
Egyébként az én nagy bánatom, hogy most sem lesz benne Inferno vagy Csáklya, nagyon durva lenne látni egy amerikai tűzoltós kocsit vagy egy darut átalakulni!!!
Silver&Clio:
Jó reklám a General motors-nak! egyébbként tetszenek ezek a kis kocsik. Vajon kik lesznek?
--- Idézetet írta: Habba ---Elég érdekesen alakul a TF 2 forgatása. Úgy néz ki a "Twins" fedőnév mégsem olyan robotokat takar, akik egy közös autóvá alakulnak, inkább két "testvér" robotot, mint Sunstreaker és Sideswipe. Ezt GM új kisautóival jól ki is használják.
http://bp3.blogger.com/_G96gxvrHqrE/SFr0Lf...rontStreet1.jpg
http://bp2.blogger.com/_G96gxvrHqrE/SFr6CX...F2CityHall7.JPG
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése