HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Silver&Clio:
Elwood köszönöm a gyors választ! Valóban úgy tűnt minhta a robot testek pliótát kapatak volna. Galen érvei abból a szempontból tetszettek hogy egy más hozzáállás. eddig nem volt rá jellemző ez a hozzáállás ez bizony baki benne... egyébbként miért legyen mindjárt mindenki önzetlen hős..
Cerebros-nak mostantól nem lesz feje. Hacsak Spike nem kap egy két fém "alkatrészt"..
Gondolom Hot-Rod is a TFTM rajzfilm miatt kerül ki a háttérből. Eddig csak a Nebuloson láthattuk mint háttérszereplő
Igen Kid fejmesterek gyengeségei de elnézem nekik,kíváncsi vagyok a folytatásra. Persze így felnőtt fejjel már más olvasni mint gyerekként.. akkor az sem zavart hogy Megatron alt módjában szinte tehetetlen hacsak nem fogja valaki kézbe.. Emlékszem mennyire magával ragadott annakidején az a történet amikor egy ember Joey kezébe kerül a hatalmas Megatron. A végén pedig meglepi a húslény bátorsága és nem végez vele.. Vagy mit össze izgultam hogy Optimusz megmeneküljön, nehogy észrevegyék Bustret a bázison amikor megkapta a mátrixot..
holloo:
Igen a fejmesterek. Nagyon jó ötlet, érdekesebb jellemek,de.... számomra mindig az volt érthetetlen, hogy akkor, most, hogy is van ez? Egyszer maga az emberi "pilóta" lesz a fej, a motor, a fegyver stb. De néhány részben úgy van ábrázolva, elmesélve, hogy az emberek egy második robotnak a feje, és ez a robot alkotja a transi fejet...néha pedig egyszerűen az emberek alakulnak a fejekké...és erre csak azt tudom mondani: Hogy is van ez?
KiD:
Itt azért szerintem nagyon kicsúcsosodott a Fejmester koncepció minden gyengesége... Szerencsére, ahogy elwood is mondta, később inkább kicsit háttérbe szorították az egész témát.
elwood:
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Most egy kicsit elkeveredtem. Szóval Maximusék mármint a fejük a hajón maradt és a nebulosi csapat csak a testüket vitte el.. Nekem nem derült ki ebből a részből hogy mennyire maradtak kapcsolatban. Inkább úgy tűnt mintha Galen és csapata öálóan döntene az autobotok testében. Gondolom a célmesterek szintén a hajón maradtak. szóval nem egészen világos.
--- Idézet vége ---
Ez egy igazán érdekes kérdés. Ha betű szerint értelmezzük a történetet, Maximus és a többi fejmester eredeti feje még mindig a Nebuluson, egy raktárban van, mivel a 2. füzetben Galen és társai csak az Autobotok teste felett vette át az irányítást, nem volt szó róla, hogy mentálisan is egyesültek volna. Ezt a bakit a későbbiekben igyekeznek szóban korrigálni, részben azzal is, hogy a fejmesterek nebulusi partnerei háttérbe szorulnak. Szerintem a felállás Budiansky számára sem volt tiszta. Lényeg az, hogy elvben a fejmesterek tudata le van töltve a testükbe, és ha robotként egyesülnek a nebulusiakkal, akkor a tudatuk, emlékeik is összeolvadnak. Ennek ellenére itt valóban olyan, mintha a robot testek egyszerűen "pilótát" kaptak volna.
--- Idézet ---Buster és Spike melyik részben említik még hogy testvérek? Mármint hogy Gyertyának két fia van?
--- Idézet vége ---
Legelőször az előző, 37-es számban. Arról van szó, hogy a Fort Max játékhoz csomagolt fejmester neve Spike, valószínűleg a rajzfilm után. Ha a képregényben is Spike-nak hívták volna az ifjabb Witwickyt, nem lett volna semmi baj, de mivel ő Buster volt, gyorsan kapott egy tesót, meg egy ócska kifogást, hogy eddig miért nem szerepelt.
--- Idézet ---Tetszettek GaLEN érvei. De valahogy gyorsan kilőtték a további folytatásból..
--- Idézet vége ---
Itt megint a játékkészítő szempontjait kellett figyelembe venni. A történetben Galenra csak addig volt szükség, mig el nem hozza Spike-nak Fort Maxot. Utána ki is lehetett nyírni. Bár neked tetszettek az érvei, nekem úgy tűnt, Budiansky igyekezett az utolsó részben egy tapló köcsögöt csinálni Galenből, hogy a halála után ne hiányozzon annyira. De persze az utolsó pillanatban Galen belátta, hogy nincs igaza.
Silver&Clio:
--- Idézetet írta: Warusz ---Semmi baj Joustoe meg várom mig kész lesz . A türelem ezúttal TF rpg-t terem .
--- Idézet vége ---
Engem érdekelne! Egyébbként milyen jellegű szerepjátékról van szó?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése