HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Nyilván nem kerül megsemmisítésre az anyag, de nem lesz elérhető. Azt mondjuk én is megjegyeztem a nagy Fantom leszedéskor, hogy érdemes élelmesen felkészülni a jövőre, mert láttunk már kiadót eltűnni a süllyesztőben többet is.
Nimrod84:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---Ha pedig igazán elgurult náluk a gyógyszer, behozhatják a Hachette 100 kötetes Transformers: The Definitive G1 Collectiont, mely esetben a Dreamwave füzeteken kívül nagyjából mindentől elköszönhettek az oldalon... Na jó, TF: '84-től sem.
--- Idézet vége ---
Arra nincs mód, hogy fennmaradjanak a hálózsákon ezek a fordítások? Mármint, értem, hogy nem akarjátok rontani senkinek az üzletét, és nem sajnálom a Fumaxtól sem, de basszus évtizednyi munkátok veszne kárba.
És mégiscsak ezek rajongói fordítások, nem pedig valakinek a bérfordításai.
Biztos, ami biztos, most nekiálltam lementeni a TF szekciót. :)
Köszönöm szépen az elképesztő munkátokat!
elwood:
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2021. Március 25., 21:53:53 ---Tegnap kezdtem el az TF képregények teljes elolvasásának menetét a legelsőtől a legutolsóig. Kíváncsian várom (csak úgy mint SW-nél) :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
--- Idézet vége ---
Mi is :)
Kayamiel:
Tegnap kezdtem el az TF képregények teljes elolvasásának menetét a legelsőtől a legutolsóig. Kíváncsian várom (csak úgy mint SW-nél) :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
Kibertroni Űrtigris:
Az alábbi linken a TF/MLP mind 3 kész része. Majd szólok ha a negyedik is kész lesz.
https://drive.google.com/drive/folders/1sjaQmgo7p8G9bhmyqVlk1aWSWGeC-1Xe?usp=sharing
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése