HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Majd meg látjuk mi sül ki belöle, de érdekesen hangzik. Bizakodjunk a legjobbakban.
1ként meg jelent a TF újság 4 száma az ajándék valami auto mai ránézésre valami nagyon gagyi.
Silver&Clio:
Nanobot technológia volt pl a Csillagkapuban, a replikátorok anyagát is ez alkotta így bármilyen formát fel tudtak venni. Hátránya az volt ha megszüntették a közöttük a kapcsolatot az egész apró szemcsékre esett szét. Addig viszont szinte sebezhetetlenek voltak.
Nem tudom Bay mit talált ki. De ha már valamiféle "élőlények" a tf-ek. Nem állhatnak egyszerű fémöntvényekből. Még az IDW--ben is "kibersejtekből" állnak. Amiről megint csak a nanotechnológia jut az eszembe.
KiD:
Nem erre gondoltam, lesznek hagyományos robotok, az első részből visszatérők például mindannyian. Fülelő csapata ugyanakkor nem a szokásos kategória lesz például.
Warusz:
Nanobotokkal? Ahhoz szerintem több millió olyan kis robot kellene, hogy egy olyan nagy robot testett mint PL: Optimuszt átalakitsák. Még Űrdongónál is rengetek nanobot kellene. Ez így szerintem nem hangzik túl okos dolognak.
KiD:
A lényeg annyi, hogy azt a koncepciót, hogy robotok a test- és alaktrészeiket össze-vissza mozgatják és így átváltoznak valamivé Bay egy film alatt megunta, és úgy gondolta, hogy ezt fel kell dobni valamivel. Ennek az eredménye valamiféle mikroszkópikus, alakformáló nanobotok segítségének az igénybevétele, amikkel marha jól lehet pl. színlelőket gyártani, meg alakot váltani, meg satöbbi.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése