HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1133/1241) > >>

Optimus Prime:

--- Idézet ---IDÉZET
Rallyn voltam, kérhetek egy tartalomösszefoglalót?

Nos nagyjából: A gépek elfoglalják a Földet, az emberek a föld alá kényszerülnek. A gépek legyőzhetetlenek, mert be tudnak hatolni az emberek tudatába és lebénítják őket harc közben. Az egyetlen esély, ha elfognak egy robotot és megfertőzik a rendszerét, ugyanis közös rendszerük van és így legyőzhetik őket. Nagyjából ez történik benne, de én is csak kapcsolgattam közben, a szinészi teljesítmény és az effektek a 80-as években még jók lettek volna, de így...nem gondoltam volna, hogy még vannak olyan filmesek, akik ennyire pofátlanul másolják mások filmjét. nemtudom.gif Minden ugyanúgy néz ki mint a TF filmben csak sokkal "gagyibb". Az emberek lézerfegyverei nevetséges pamacsokat lőnek crying.gif és még sorolhatnám...
--- Idézet vége ---

holloo:

--- Idézet ---Rallyn voltam, kérhetek egy tartalomösszefoglalót?
--- Idézet vége ---
Nos nagyjából: A gépek elfoglalják a Földet, az emberek a föld alá kényszerülnek. A gépek legyőzhetetlenek, mert be tudnak hatolni az emberek tudatába és lebénítják őket harc közben. Az egyetlen esély, ha elfognak egy robotot és megfertőzik a rendszerét, ugyanis közös rendszerük van és így legyőzhetik őket. Nagyjából ez történik benne, de én is csak kapcsolgattam közben, a szinészi teljesítmény és az effektek a 80-as években még jók lettek volna, de így...nem gondoltam volna, hogy még vannak olyan filmesek, akik ennyire pofátlanul másolják mások filmjét.  Minden ugyanúgy néz ki mint a TF filmben csak sokkal "gagyibb". Az emberek lézerfegyverei nevetséges pamacsokat lőnek  és még sorolhatnám...

joustoe:

--- Idézetet írta: Sepi ---Jobb ha kihagyod, hidd el, nem veszitesz vele semmit.
--- Idézet vége ---

Rallyn voltam, kérhetek egy tartalomösszefoglalót?

Silver&Clio:
sajnos az tény a ezeket a spotlightokat nagyon összezsúfolták. mintha sietetté őket valami. De látod az első pár rászre a beszivárgásra pl azt mondták hogy túl vontatott holott nekem nagyon is tetszett. Erre mostanra meg nagyon begyorsítottak! Ezekszerint nem lehet mindenkinek a kedvében járni..

Sepi:
Jobb ha kihagyod, hidd el, nem veszitesz vele semmit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése