HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Abyss:
nekem tetszik ez az idw-s tarnsformers Furman munkájával együtt. Egyetértek hogy kusza egy picit, de nekem tetszik, hogy több szálon fut a cselekmény, illetve hogy olyan robotok is reflektorfénybe kerültek/kerülnek, melyek elég kevéssé kaptak súlyt eddig (Mirage pl.). Én várom a folytatásokat, főleg mivel hamarosan kedvenc robim lesz spotlighton
Az All hail megatronról meg úgy tudom, része a kontinuitásnak....csak egy évvel később játszódik
KiD:
Ez tényleg jó lett Opti.
nem tudom, nekem sokan dicsérték, de nekem sem a sztori, sem a rajz nem jött be. Majd meglássuk...
Optimus Prime:
Az AHM annyira blőd és gyermeteg, hogy anno a previewját ki is parodizáltam: All Hail Megatron paródia - a többi folyamatban van.
Furman sztorija elsőre kusza, de van folyamata és sorrendje. Elsőre az Infiltration fura és ismeretlen, mert a sztori igazi eredete a Spotlight Shockwave, annak meg a forrása a Stormbringer. Míg a Tion szériák folynak csurran-cseppen egy-két sztori innen-onnan a Spotlightokba. Van amelyik szerves része Shockwave, Arcee, Ultra Magnus. És van amolyan mellékszál Kup, Ramjet és Mirage - utóbbi szerintem "mi lett volna ha..." sztori, esetleg ugyanakkor játszódik, mint az AHM.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Lenne egy kérdésem.. számomra még mindig tisztázatlan hogy a "Pusztítás" hivatalos folytatása e az All hail Megatron..
--- Idézet vége ---
Legjobb tudomásom szerint az All Hail Megatron "csak" egy a Pusztítás után egy évvel később játszódó alternatív történet, és nem a hivatalos folytatása. De ha tévedek, javítson ki valaki.
Habba:
Én szerintem Furman nagyon elrontotta ezt a sorozatot. Az egész kesze-kusza, túlzsúfolt, 4-5 szál is fut egymás mellett. Elolvastam a 4 befejező spotlightból hármat és egy-két részletet kivéve abszolút nem tetszik. A rajz sem.
Nekem ezzel szemben az AHL nagyon bejön, nekem a Marvelre hajaz kicsit. A történet még meglehetősen képlékeny, de rajz egyértelműen jobb!
Furmant régen nagyon bírtam, de amit most csinál elég gyenge, szerintem! Sorry!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése