HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Lenne egy kérdésem.. számomra még mindig tisztázatlan hogy a "Pusztítás" hivatalos folytatása e az All hail Megatron..
--- Idézet vége ---
Legjobb tudomásom szerint az All Hail Megatron "csak" egy a Pusztítás után egy évvel később játszódó alternatív történet, és nem a hivatalos folytatása. De ha tévedek, javítson ki valaki.
Habba:
Én szerintem Furman nagyon elrontotta ezt a sorozatot. Az egész kesze-kusza, túlzsúfolt, 4-5 szál is fut egymás mellett. Elolvastam a 4 befejező spotlightból hármat és egy-két részletet kivéve abszolút nem tetszik. A rajz sem.
Nekem ezzel szemben az AHL nagyon bejön, nekem a Marvelre hajaz kicsit. A történet még meglehetősen képlékeny, de rajz egyértelműen jobb!
Furmant régen nagyon bírtam, de amit most csinál elég gyenge, szerintem! Sorry!
holloo:
Hát, igazság szerint, én már most is sokszor keverem a dolgokat. Már annyiszor és annyiféleképpen átírták egy-egy robi történetét, hogy mindig utána kell néznem, hogy "hogy is van ez". És én is remélem, hogy nem történik megint egy "váltás", és minden kezdődik előröl...
Silver&Clio:
Lenne egy kérdésem.. számomra még mindig tisztázatlan hogy a "Pusztítás" hivatalos folytatása e az All hail Megatron.. ( én remélem hogy nem) Furmann pedig nem csupán a spotlihtokat folytatja tovább? Mert jó lenne ha Furman összeállíthatna egy kontinumot. Tf -ek eredete..kezdetek ..stb.. A többi író pedig kapcsolódna ehhez.. De ha már megint összekutyulják a dolgokat és kapunk egy DW-hez hasonló befejezetlen történetet hát akkor ...
"egy kicsit" mérges leszek..
A másik : aki olvas angol Tf-es oldalakat kíváncsi lennék milyen volt az ALM fogadtatása.. lévén nem követi Furmann eddigi sztoriját... pl Napcsillantó nem fejmester..
Diamondblade:
Ritkán írok errefelé, de amúgy respect meg love!
Nagyon állat ez az anyag amit most itt TF-el csináltok. Mindig nagyon várom a folytatást.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése