HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Marvelen belül is akkora minőségi ingadozás volt az évek folyamán, egy kicsi itt is belefér.
Silver&Clio:
Nekem pont ,hogy teteszik az eddigi Furman féle IDW sztori.. mondták hogy a eleje álítólag túl vontatott de szerintem ez nem igaz.. Nekem pont így tetszett.. inkább mostanában van gondom a sztori folytatásával..
A Spotlightokat pedig hozzá kell olvasni különben tényleg kuszának tűnik a történet. Most, hogy a történet szálat erősen belekeverte a spotlihtokba.. Itt még nem olvastátok: Ciklon, Keményfej és Alkusz reflektorfényben még csak most fog jöni itt a hálózsákon. Szóval most hogy így a revelation keverve van a spotlightokba.. vagyis nincs külön történeti szál mint eddig . Nekem túl zsúfoltnak tűnik.
Az All hail Megatron sztorival az a gond hogy nem követi Furman eddigi logikáját.. legalábbis van benne egy két baki mintha nem olvasták volna el az eddigi IDW történeteket... vagy nem akarnák közvetlenűl hozzá kapcsolni...
Furman indított egy komoly hangvétellel. Az AHM-ben az írók pedig visszatérnek egy kicsit a "gyermeki" kevésbé logikus történetvezetéshez.. mintha hátatfordítanának Furmannak.
Pedig a legjobb ötlet volt egy fő történet szál és melette a reflektorfényben soroztatokkal egy kis magyarázat és kiegészítés.. Egy egy karakter részletes bemutatása.. pont ezért tartottam az IDW-t eddig az egyik legjobb Tf történetnek..
Meglátjuk hogy lesz később..
Ezekszerint még nem eldöntött tény hogy az AHM tényleges folytatás e...vagy alternatív sztori..
Abyss:
nekem tetszik ez az idw-s tarnsformers Furman munkájával együtt. Egyetértek hogy kusza egy picit, de nekem tetszik, hogy több szálon fut a cselekmény, illetve hogy olyan robotok is reflektorfénybe kerültek/kerülnek, melyek elég kevéssé kaptak súlyt eddig (Mirage pl.). Én várom a folytatásokat, főleg mivel hamarosan kedvenc robim lesz spotlighton
Az All hail megatronról meg úgy tudom, része a kontinuitásnak....csak egy évvel később játszódik
KiD:
Ez tényleg jó lett Opti.
nem tudom, nekem sokan dicsérték, de nekem sem a sztori, sem a rajz nem jött be. Majd meglássuk...
Optimus Prime:
Az AHM annyira blőd és gyermeteg, hogy anno a previewját ki is parodizáltam: All Hail Megatron paródia - a többi folyamatban van.
Furman sztorija elsőre kusza, de van folyamata és sorrendje. Elsőre az Infiltration fura és ismeretlen, mert a sztori igazi eredete a Spotlight Shockwave, annak meg a forrása a Stormbringer. Míg a Tion szériák folynak csurran-cseppen egy-két sztori innen-onnan a Spotlightokba. Van amelyik szerves része Shockwave, Arcee, Ultra Magnus. És van amolyan mellékszál Kup, Ramjet és Mirage - utóbbi szerintem "mi lett volna ha..." sztori, esetleg ugyanakkor játszódik, mint az AHM.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése