HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
Elmented és jónapot :)
Kayamiel:
Attol még nem változtat a tényen elwoodnak ez az írása.
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---Nos, egyfelől örülök, hogy megint lesz magyarul Transformers, másrészt szomorú vagyok, mert nem én csinálom. :)
Én a helyükben a Marvel G1 újrakiadásával kezdeném, minőségi papírra, aztán ReGeneration vagy Marvel UK. Az IDW 2019 adná magát, de a Wrecker-saga és 2005-ös IDW univerzumból a Phase 2 (RiD, MTMTE) jóval izgibb holmi.
Ha pedig igazán elgurult náluk a gyógyszer, behozhatják a Hachette 100 kötetes Transformers: The Definitive G1 Collectiont, mely esetben a Dreamwave füzeteken kívül nagyjából mindentől elköszönhettek az oldalon... Na jó, TF: '84-től sem.
Én még azért fordítgatom az MTMTE-t (a 39. résznél tartok), hátha valakinek egyszer még szüksége lesz rá, bár Sepi azt mondta, eddig se nagyon vettek tudomást a honosítókról, és ugyan írtam nekik pár sort, nemigen várok válaszra, ha ilyenek vannak kint egy honlapon:
"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni."
Transformersen kívül nem sok mindent honosítottam, ez biztos az egyik csúcs, a másik kettő Blixxxának köszönhetően a Berlin és a Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth volt, mindkettőt kiadták magyarul, mindkettőt levettük, és egyik sincs meg... Talán jobb is, így nyugodtan mondhatom, hogy az enyém jobb volt :D
--- Idézet vége ---
Igen én is láttam a dátumot, hogy a hülyék napja volt tegnap, de a tény attól még tény marad, ki szeretnék adni a TF-et ergó szomorú, hogy innen eltűnik.... :evil:
Intruder:
Régen voltam már így átverve bolondok napján. :badteeth:
Sepi:
Bizony. :D Farek, a rémhírterjesztő. ;D
Aldarion:
--- Idézetet írta: Farek - 2021. Április 01., 21:40:12 ---http://www.kilencedik.hu/robotok-idegenek-eeeeeeees-meg-valaki/
--- Idézet vége ---
Srácok, ezt a posztot nehogy komolyan vegyétek... A1 comics április elsején? :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése