HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1130/1242) > >>

KiD:
Egy igen csak aktuális szám a készülő második mozifilm előtt.

Sepi:
Frissültünk!
TF Marvel #40

Silver&Clio:
A regények.. Bár eléggé az emberi oldalról közelíti meg a történetet.. Pl:a 7-es szektorról elég sokmindent megtudunk a "Múlt árnyai"-ban. Mondjuk én Tf párti vagyok így a "húslényes" részeket volt hogy átugrottam..

De én is csak ajánlani tudom a regényeket..

Aldarion:

--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Um, pontosan hol is akciós? Alexandra.hu-n ilyet nem láttam.
--- Idézet vége ---
Ó a fenébe! Elnézést kell kérnem mert egy apróságban mégis félrevezettelek titeket. Csak a boltokban van ez a kedvezmény, a postai megrendelésre nincs.
Egyébként a részletekhez ezen az oldalon megtalálhatjátok az akcióhoz tartozó letölthető katalógust. Én a nyugati-téri Alexandrában vettem meg, közvetlenül a bejárat előtt a lépcső melletti könyv-stócban van kirakva mind a két kötet. Az elsőn már végig is rágtam magam, és továbbra is áll rá amit mondtam. Határozottan kellemes olvasmány.
Ja és még egy kis segítség annak, akit érdekel: Ez az Alexandra boltok címlistája.

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Gondoltam szólok - talán érdekel valakit -, hogy az Alexandra könyvesbolt-hálózatnál jelenleg, egészen szeptember 30-ig 50%-os akciós áron vásárolható/rendelhető meg (a boltokban és a neten is) az Alan Dean Foster féle két Transformers regény. Én épp tegnap vettem meg őket (végre), és az biztos, hogy a regény cselekménye és hangulata nagyon jó, Fostertől az Alien óta csak jó könyvekkel találkoztam. Úgyhogy aki még nem vette meg ezeket, most itt az ideje, mert így 4000 ft helyett a kettő mindössze 2000 ft. (És tudom, ez most úgy hangzott, mint a Teleshop, de nem az.)
--- Idézet vége ---
Á, kösz hogy szóltál! A Múlt árnyai nincs meg, még anno Amerikából rendeltem be, de túladtam rajta, mert angolul regényt olvasni... Kicsit fárasztóbb, mint képregényt - ahol sok a  színes kép.  
Egyébként én is csak ajánlani tudom a regényeket. Mindkettő ad egy kis pluszt a filmhez. Sok apróbb kérdés kerül megválaszolásra, illetve esetenként érthetőbb egy-egy dolog.

Um, pontosan hol is akciós? Alexandra.hu-n ilyet nem láttam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése