HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1122/1242) > >>

Optimus Prime:
Fülelőnek anno azt hittem csak az Alapbázis sztoriban van szája, de végig olvasva az összes számot láttam: nem. Ez a rajzoló stílusa. Figyeljétek majd meg Üstököst, a feje totál más. Csakúgy, mint a PM Optimusz, José Delbo kicsit másképp rajzolt. Az ő stílusa a zömökebb, kockásabb testalkat és az emberibb arcok, néhol még szembogarat is rajzolt egy-egy Transformernek.

a Spotlight: Sideswipe két-három sztori egyvelege, amit 4 számban kellett befejezni Furmannek All Hail Megatron, hogy jöjjön utána az új széria. Ezzel hazavágva jó időre, All Hail Megatron az IDW esélyét, hogy überelheti a Marvel szériáját. All Hail Megatron.

Fordítással kapcsolatban még mindig nincs hírem. Írtam a barátomnak, de azóta se írt vissza. Nemrég költözött új helyre, a múltkor meg azt mondta, hogy a körzetében ellopták a net kábelt.
De megírtam neki mi a helyzet, és a fórum címét is elküldtem neki.

elwood:
Nem, José Delbo szájjal rajzolta Fülelőt, nagyjából innnentől az 50. számig, sőt a Transformers Universe-ben is (amiben a karakterleírások vannak).

grey gargoyle:
KID emlékeim szerint Fülelőnek mindig is takarva volt a szája, szóval szerintem a te képed a fake.

Silver&Clio:

--- Idézetet írta: Habba ---Sziasztok! Nem akarom senki kedvét elvenni, de most olvastam el a Sideswipe spotlight-ot... Hatalmas nagy csalódás nekem! Borzalmas!
Összefüggéstelen, rém egyszerűn fejeződnek be a megkezdett szálak, rossz rajz, semmi izgalom, semmi katarzis. Tényleg, szörnyű!
--- Idézet vége ---

Még nem olvastam, gondolm a gyors befejezés az oka. Furmann több részen át zárta volna le a történetet de valamiért az IDW-nél úgy döntöttek hogy így jó lesz és az AHM-et favorizálták.. Én majd csak akkor nyilatkozom ha elolvastam.. Magyarul is!

elwood:
Tényleg ne szaladjunk nagyon előre, nekem speciel nagyon tetszet a Spotlight: Sideswipe.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése