HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1122/1241) > >>

Silver&Clio:

--- Idézetet írta: Habba ---Sziasztok! Nem akarom senki kedvét elvenni, de most olvastam el a Sideswipe spotlight-ot... Hatalmas nagy csalódás nekem! Borzalmas!
Összefüggéstelen, rém egyszerűn fejeződnek be a megkezdett szálak, rossz rajz, semmi izgalom, semmi katarzis. Tényleg, szörnyű!
--- Idézet vége ---

Még nem olvastam, gondolm a gyors befejezés az oka. Furmann több részen át zárta volna le a történetet de valamiért az IDW-nél úgy döntöttek hogy így jó lesz és az AHM-et favorizálták.. Én majd csak akkor nyilatkozom ha elolvastam.. Magyarul is!

elwood:
Tényleg ne szaladjunk nagyon előre, nekem speciel nagyon tetszet a Spotlight: Sideswipe.

Warusz:
Köszi az új Tf frissitést . Bár az autobotok csalodást okoztak nekem. A bárkát védtelenül hagyni nagy gondatlanságra vall. Az is egy nagy butaság, hogy az álca testeket meg tartották mint valami trófeát ahelyett, hogy szét szedték volna öket. Szerintem Racsni örült volna egy kis plussz alkatrésznek még akkor is ha álcából származik. Igaz ez nem autobot eszme, de akkor is szét lehetett volna szedni öket, még akkor is ha elestükkor Optimusz volt még a vezér.

Habba:
Sziasztok! Nem akarom senki kedvét elvenni, de most olvastam el a Sideswipe spotlight-ot... Hatalmas nagy csalódás nekem! Borzalmas!
Összefüggéstelen, rém egyszerűn fejeződnek be a megkezdett szálak, rossz rajz, semmi izgalom, semmi katarzis. Tényleg, szörnyű!

KiD:

Ezt kicsit összenyomta a photobucket, de így néz ki nálam...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése