HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
joustoe:
a 19. századi tf sztori(Evolutions: Hearts of Steel) le lesz fordítva? ha nincs aki fordítsa vállaljam?
sajna a szerepjáték megbukott annál, hogy nem tudtam naon a fejlődéseket kidolgozni, akit érdekel annak részletesebben is beszámolhatok a problémáimról, hátha van rá megoldás!
elwood:
-Bub: Kettő. De ami a történet szempontjából lényeges, az csak egy.
TKC: Trilliantnál a Blaha Lujza téri Rákóczi Centerben szerintem kapsz All Hail Megatronokat, egy csipetnyit borsos áron (ezerpárszáz forint).
-BuB:
Sziasztok!
Csak köszönetet szeretnék mondani, amiért ennyi Tf-et nyomtok itt, régi nagy kedvencem és jó újra olvasni az újakat is meg a régi sorozat kihagyott részeit.
Egy kérdésem lenne: Hány rész van még a régi Marvelből, amik anno kimaradtak?
Előre is kösz és további jó munkát.
talgaby:
Sajnos rossz hírem van, mert magyarul lesz itt, úgyhogy az angol verzió elérhetőségét nem nagyon fogjuk megadni.
TKC:
Sziasztok! Én ugye új vagyok errefelé, bár nem annyira új. Egyszer beígértem itt egy fordítást amit aztán nem teljesítettem, remélem senki nem haragszik. Még van rá esély hogy befejezem egyszer.
De most nem is ezért írok, egy kérdésem van.
Van egy bizonyos All Hail Megatron nevű IDW sorozat, amit, ha beledöglök akkor sem tudok megtalálni sehol. Tudtok-e nekem segíteni. Van-e olyan oldal, ahonnan le tudom tölteni, vagy meg tudom vásárolni. Rapidshare-en nem találtam. Torrenten nem találtam. Bár valszeg én nem fektettem bele elég energiát mert egy lusta dög vagyok. Angol verziót keresek, mert magyar valszeg nincs és azt meg amúgy sem komálom.
Ha esetleg valaki tudná, annak tartoznék egy pofa sörrel. (persze csak képletesen értve)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése