HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1121/1241) > >>

talgaby:
Sajnos rossz hírem van, mert magyarul lesz itt, úgyhogy az angol verzió elérhetőségét nem nagyon fogjuk megadni.

TKC:
Sziasztok! Én ugye új vagyok errefelé, bár nem annyira új. Egyszer beígértem itt egy fordítást amit aztán nem teljesítettem, remélem senki nem haragszik. Még van rá esély hogy befejezem egyszer.

De most nem is ezért írok, egy kérdésem van.

Van egy bizonyos All Hail Megatron nevű IDW sorozat, amit, ha beledöglök akkor sem tudok megtalálni sehol. Tudtok-e nekem segíteni. Van-e olyan oldal, ahonnan le tudom tölteni, vagy meg tudom vásárolni. Rapidshare-en nem találtam. Torrenten nem találtam. Bár valszeg én nem fektettem bele elég energiát mert egy lusta dög vagyok. Angol verziót keresek, mert magyar valszeg nincs és azt meg amúgy sem komálom.

Ha esetleg valaki tudná, annak tartoznék egy pofa sörrel.  (persze csak képletesen értve)

Optimus Prime:
Fülelőnek anno azt hittem csak az Alapbázis sztoriban van szája, de végig olvasva az összes számot láttam: nem. Ez a rajzoló stílusa. Figyeljétek majd meg Üstököst, a feje totál más. Csakúgy, mint a PM Optimusz, José Delbo kicsit másképp rajzolt. Az ő stílusa a zömökebb, kockásabb testalkat és az emberibb arcok, néhol még szembogarat is rajzolt egy-egy Transformernek.

a Spotlight: Sideswipe két-három sztori egyvelege, amit 4 számban kellett befejezni Furmannek All Hail Megatron, hogy jöjjön utána az új széria. Ezzel hazavágva jó időre, All Hail Megatron az IDW esélyét, hogy überelheti a Marvel szériáját. All Hail Megatron.

Fordítással kapcsolatban még mindig nincs hírem. Írtam a barátomnak, de azóta se írt vissza. Nemrég költözött új helyre, a múltkor meg azt mondta, hogy a körzetében ellopták a net kábelt.
De megírtam neki mi a helyzet, és a fórum címét is elküldtem neki.

elwood:
Nem, José Delbo szájjal rajzolta Fülelőt, nagyjából innnentől az 50. számig, sőt a Transformers Universe-ben is (amiben a karakterleírások vannak).

grey gargoyle:
KID emlékeim szerint Fülelőnek mindig is takarva volt a szája, szóval szerintem a te képed a fake.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése