HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (113/1242) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2021. Április 03., 07:32:03 ---De amúgy a fumax megjelenési naptárba még mindig nincs beírva a Tf kötet, szóval nem biztos, hogy biztos, vagyis, biztos, hogy nembiztos.
https://fumax.hu/cms/megjelenesi_naptar.html

--- Idézet vége ---
Sajnos nem jelent semmit. A legutóbbi Sandman kötetük megjelenéséről konkrétan előbb értesültem a Szukits hírleveléből, mint tőlük...

grey gargoyle:
De amúgy a fumax megjelenési naptárba még mindig nincs beírva a Tf kötet, szóval nem biztos, hogy biztos, vagyis, biztos, hogy nembiztos.
https://fumax.hu/cms/megjelenesi_naptar.html

roberto:
Szerintem akik megszállott rajongók és óhajtanak áldozni a pénztáraknál, azok úgyis beszerzik majd az újonnan kiadott történeteket.
Más: gondolta volna bárki is azelőtt, hogy a Marvel-történetek majd regényes formátumban is megjelennek Venommal kezdve?

Aldarion:

--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Április 02., 19:46:22 ---Már, amúgy eszünkbe jutott, de mindig elfelejtem, el kéne adni nekik a fordításokat, persze olcsóbban, mint amennyiért a fordítójuk dolgozik. Nem vész el a rengeteg munka és minőségi fordítást a helyes magyar nevekkel kapnánk. (Nem mintha meg tudnám venni, de a tudat pótolna és ha kész lesz Hátsóajtó és Kanyar, akkor továbbra is így hívhatja őket.)
Én is elkezdtem letölteni a füzeteket és szeretném megtudni, mi a határidő. (Mikor lesznek törölve.)

--- Idézet vége ---
A helyzet az, hogy nem rajtunk múlik. Tudtommal elwood már meg is kereste őket a dologgal kapcsolatban, de nem hinném hogy kapott választ, nem szeretnek ilyen infókat kiadni. És pont ezért, amíg be nem jelentik mit akarnak kiadni, addig nem tudjuk azt sem, hogy mit kellene leszednünk. Alapvetően nem szoktuk az egész brandet eltávolítani ilyenkor, csak a kiadásban érintett sorozatokat, így szerintem nem kell annyira kapkodni a letöltéssel, nyugodtan szedegessétek le amit szeretnétek.

Kibertroni Űrtigris:
Már, amúgy eszünkbe jutott, de mindig elfelejtem, el kéne adni nekik a fordításokat, persze olcsóbban, mint amennyiért a fordítójuk dolgozik. Nem vész el a rengeteg munka és minőségi fordítást a helyes magyar nevekkel kapnánk. (Nem mintha meg tudnám venni, de a tudat pótolna és ha kész lesz Hátsóajtó és Kanyar, akkor továbbra is így hívhatja őket.)
Én is elkezdtem letölteni a füzeteket és szeretném megtudni, mi a határidő. (Mikor lesznek törölve.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése