HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Április 02., 19:46:22 ---Már, amúgy eszünkbe jutott, de mindig elfelejtem, el kéne adni nekik a fordításokat, persze olcsóbban, mint amennyiért a fordítójuk dolgozik. Nem vész el a rengeteg munka és minőségi fordítást a helyes magyar nevekkel kapnánk. (Nem mintha meg tudnám venni, de a tudat pótolna és ha kész lesz Hátsóajtó és Kanyar, akkor továbbra is így hívhatja őket.)
Én is elkezdtem letölteni a füzeteket és szeretném megtudni, mi a határidő. (Mikor lesznek törölve.)
--- Idézet vége ---
A helyzet az, hogy nem rajtunk múlik. Tudtommal elwood már meg is kereste őket a dologgal kapcsolatban, de nem hinném hogy kapott választ, nem szeretnek ilyen infókat kiadni. És pont ezért, amíg be nem jelentik mit akarnak kiadni, addig nem tudjuk azt sem, hogy mit kellene leszednünk. Alapvetően nem szoktuk az egész brandet eltávolítani ilyenkor, csak a kiadásban érintett sorozatokat, így szerintem nem kell annyira kapkodni a letöltéssel, nyugodtan szedegessétek le amit szeretnétek.
Kibertroni Űrtigris:
Már, amúgy eszünkbe jutott, de mindig elfelejtem, el kéne adni nekik a fordításokat, persze olcsóbban, mint amennyiért a fordítójuk dolgozik. Nem vész el a rengeteg munka és minőségi fordítást a helyes magyar nevekkel kapnánk. (Nem mintha meg tudnám venni, de a tudat pótolna és ha kész lesz Hátsóajtó és Kanyar, akkor továbbra is így hívhatja őket.)
Én is elkezdtem letölteni a füzeteket és szeretném megtudni, mi a határidő. (Mikor lesznek törölve.)
roberto:
Elmented és jónapot :)
Kayamiel:
Attol még nem változtat a tényen elwoodnak ez az írása.
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Március 09., 21:58:22 ---Nos, egyfelől örülök, hogy megint lesz magyarul Transformers, másrészt szomorú vagyok, mert nem én csinálom. :)
Én a helyükben a Marvel G1 újrakiadásával kezdeném, minőségi papírra, aztán ReGeneration vagy Marvel UK. Az IDW 2019 adná magát, de a Wrecker-saga és 2005-ös IDW univerzumból a Phase 2 (RiD, MTMTE) jóval izgibb holmi.
Ha pedig igazán elgurult náluk a gyógyszer, behozhatják a Hachette 100 kötetes Transformers: The Definitive G1 Collectiont, mely esetben a Dreamwave füzeteken kívül nagyjából mindentől elköszönhettek az oldalon... Na jó, TF: '84-től sem.
Én még azért fordítgatom az MTMTE-t (a 39. résznél tartok), hátha valakinek egyszer még szüksége lesz rá, bár Sepi azt mondta, eddig se nagyon vettek tudomást a honosítókról, és ugyan írtam nekik pár sort, nemigen várok válaszra, ha ilyenek vannak kint egy honlapon:
"Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni."
Transformersen kívül nem sok mindent honosítottam, ez biztos az egyik csúcs, a másik kettő Blixxxának köszönhetően a Berlin és a Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth volt, mindkettőt kiadták magyarul, mindkettőt levettük, és egyik sincs meg... Talán jobb is, így nyugodtan mondhatom, hogy az enyém jobb volt :D
--- Idézet vége ---
Igen én is láttam a dátumot, hogy a hülyék napja volt tegnap, de a tény attól még tény marad, ki szeretnék adni a TF-et ergó szomorú, hogy innen eltűnik.... :evil:
Intruder:
Régen voltam már így átverve bolondok napján. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése