HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
joustoe:
--- Idézetet írta: Aldarion ---
--- Idézetet írta: joustoe ---sajna a szerepjáték megbukott annál, hogy nem tudtam naon a fejlődéseket kidolgozni, akit érdekel annak részletesebben is beszámolhatok a problémáimról, hátha van rá megoldás!
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Warusz ---Hát ez rossz hír, de szerintem ad elő a problémát hátha közösen rá jövünk .
--- Idézet vége ---
Egyet értek. Én, ha mondhatok ilyet, veterán rpg-s vagyok, bár gyanítom akadnak itt mások is. Írd le mi a gond, és majd csak összehozunk rá valami megoldást.
--- Idézet vége ---
Mindössze annyi, hogy megvannak az alapadatok, de ha vmi új kari később csatlakozna, vagy ne adj isten halál miatt újrakezdené akkor az hogyan lenne elég erős a többiekhez képest?
M.A.G.U.S.-ban ez nem annyira gond mert még elfek is nőnek a fán, de játéktechnikailag nehéz lenne megvalósítani azt h legyőzhető ellenfelek lesznek azokból akik a legutóbbi karidat kinyírták!
remélem értitek a gondjaimat!
-BuB:
--- Idézetet írta: elwood ----Bub: Kettő. De ami a történet szempontjából lényeges, az csak egy.
--- Idézet vége ---
Ah, király! Köszi!
Azért rossz belegondolni, hogy a régi Tf-nek csak 4 részt kellett volna kibírnia, hogy eljussunk idáig Ja mondjuk nem számoltam a bele a Fejmestereket, nem tudom azt mennyire vették bele a terveikbe.
Amúgy az Armada-t akarjátok honosítani valamikor?
iktriad:
Itt, magyarul, pár hónap múlva!
mad47:
Üdv mindenkinek!
Én is nemrég fedeztem fel az oldalt, nagyjából az IDW-s Pusztítás környékén, és nagyon megörültem, h az anno hiányos TF gyűjteményemet kiegészíthetem. Főleg az"elveszett"sztorik, mint amik most futnak (Marvel). Csak kár h míg pl. Hulkból minden egyes frissítésnél kapunk újat, addig TFet van h csak 3hetente. És mivel több univerzum is van ugyebár, így egy adott sztoriszál csak nagysokára folytatódik.
Persze ezt csak a türelmetlenség mondatja velem, nem akarok fikázni senkit, sőőt: Hajrá a Hálózsák Team-nek a további munkához!
Már várom Optimusz visszatérését, nameg az Erőmesterek sztoriját. A Spotlight:Mogorva is kiiirály, főleg h ő a kedvenc karakterem. A fogak nem annyira gázak, jobban néz ki mint a DreamWave-es Első Generációban, ahol olyan a feje mint egy kőszobor amire vizor-t raktak. Ez a vicsorgó búra pont az ő lázadó természetéhez passzol. A Marveles 41.számban pedig megintcsak ő az aki kellemes csalódást okoz, mert a zsarnok rájön h hibázott, és nem méltó a fővezéri címre, tehát: JELLEMFEJLŐDÉS! :D
Yeah!
Apropó, a Spotlight: Sideswipe-ot hol találom meg????
Köszi
Aldarion:
--- Idézetet írta: joustoe ---sajna a szerepjáték megbukott annál, hogy nem tudtam naon a fejlődéseket kidolgozni, akit érdekel annak részletesebben is beszámolhatok a problémáimról, hátha van rá megoldás!
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Warusz ---Hát ez rossz hír, de szerintem ad elő a problémát hátha közösen rá jövünk .
--- Idézet vége ---
Egyet értek. Én, ha mondhatok ilyet, veterán rpg-s vagyok, bár gyanítom akadnak itt mások is. Írd le mi a gond, és majd csak összehozunk rá valami megoldást.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése