HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Hát én nem is tom. Ha valaki írna egy komoly élet történetett és arra olyan magas rangot kapna, hogy senki nem verné le az elég igaságtalan lenne. Szerintem egy bevezető élet történet eelég amivel elindul utána ahogy alakulnak a dolgók úgy erősödik. Persze az sem baj ha valaki frissen jön le a gyárszallagról max jöhet a ki képzés és utána a mély víz.
Aldarion:
Arról nem beszélve, hogy nem kötelező rögtön alap figurát behozni, lehet "tuningoltabb" is, hisz nem a Földön épültek, hogy újszülöttként vessék be őket - tisztelet a kivételnek - hanem egy több évezredet(?) felölelő polgárháború áll mögöttük, tehát megfelelő háttér történettel nyugodtan jöhet már viszonylag tápolt karakterrel. (Nálam például állandóan félistent akarnak játszani az emberek, akár M.A.G.U.S. akár Vampire az aktuális parti, és én vagyok szemét, amiért életút játékhoz kötöm a dolgot...)
KiD:
Jáj... Megatron bányász!!!!!
*kirohan a világból*
Warusz:
Jó és ki tartó munkával a késöbb kezdet kari is lehet olyan erő akár még erősebb is mint a többiek szerintem. Ha meg 1 harcost "üzemképtelensége után újra üzemképessé teszik" szerintem egy kis idő múlva újra elérheti azt ami eddig volt.
Legalábbis szerintem meglehetne csináni pl: Megatron bányászból örült vezér ,
elwood:
--- Idézetet írta: -BuB ---[Amúgy az Armada-t akarjátok honosítani valamikor?
--- Idézet vége ---
Nem. Nincs befejezve és nem is tetszett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése