HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1117/1241) > >>

talgaby:
De, csak nem a Földön kell játszódnia,és nem a jelenben. A DW-s War Within-sorozatok témája pl. jó kis háttérsztorit adna... bolygószintű háború, két központi frakció, és azon kívül rengeteg szakadár és független szervezet, ill. civilek, mindez egy hi-tech környezetben... gyakorlatilag bármely szokványos sci-fi-rpg alapszituja lehetne.
Csak itt bazinagy robotokkal.

Predash:
Szegény transformers topic jól átalakult.  
Egyébként egy kicsit merész szerintem TF-ből ilyen jellegű szerepjátékot csinálni. Kövezzetek meg, de szerintem nincs ekkore lehetőség a TF-világában.

joustoe:
akkor úgy gondolod, hogy legyen mondjuk a Marvel univerzum kezdősztorija úgy, hogy legyen köztük pár NPC(NJK)?

mondjuk kezdetnek azért lehetne közülük is pár robi!(Ironhide, Huffer, Sideswipe, Trailbreaker)
illetve pár mint NPC (Megatron, Optimus, Ratchet)
Portyázót játszhatónak gondolom, de sztem ez közös döntés legyen!

Warusz:
Ok. Szerintem lehetne 1-2 különleges speciális képesség vagy fegyver mert nem minden robi 1 forma.

"Kikkel lehessen kezdeni a játékot" Ha ezt úgy érted, hogy őpl Portyázóval is lehetne kezdeni akkor már kicsit tényleg táposabb karakter lenne. Mert ő már nem kezdő. Inkább újjabb karaktereket kellene alkotni.

Ui: Happy Halloweent Mindenkinek! http://kepfeltoltes.hu/view/081031/100_860...ltoltes.hu_.jpg

joustoe:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Arról nem beszélve, hogy nem kötelező rögtön alap figurát behozni, lehet "tuningoltabb" is, hisz nem a Földön épültek, hogy újszülöttként vessék be őket - tisztelet a kivételnek - hanem egy több évezredet(?) felölelő polgárháború áll mögöttük, tehát megfelelő háttér történettel nyugodtan jöhet már viszonylag tápolt karakterrel. (Nálam például állandóan félistent akarnak játszani az emberek, akár M.A.G.U.S. akár Vampire az aktuális parti, és én vagyok szemét, amiért életút játékhoz kötöm a dolgot...)
--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Warusz ---Hát én nem is tom. Ha valaki írna egy komoly élet történetett és arra olyan magas rangot kapna, hogy senki nem verné le az elég igaságtalan lenne. Szerintem egy bevezető élet történet eelég amivel elindul utána ahogy alakulnak a dolgók úgy erősödik. Persze az sem baj ha valaki frissen jön le a gyárszallagról max jöhet a ki képzés és utána a mély víz.
--- Idézet vége ---

szerintem ez a kérdés még várasson magára, mivel most lett vége a suli első néhány nyugis hetének és hát jövő héten van 2 zh-m meg 1 beadandóm, szal nem tudom, mennyire tudnák erre normálisan odafigyelni! Max téliszünetben megcsinálom, addig PM-ben várom az ötleteket(kikkel lehessen kezdeni a játékot, a fegyverek egységesek legyenek-e v robotonként specializáltak stb stb)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése