HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1116/1241) > >>

Warusz:
Joustoe szerintem az olyan karik mint Optimus és Megatron admin illetve modi kariknak kellene lenniük akik feladatokkal ill. parancsokkal látják el be osztotjaikat.

Aldarion:
Nem feltétlen kell ennek külön topik. De ha valakit netán nagyon zavarna, akkor is ott van még az Off topik/csevej-csenöl vagy ugyanazon belül a Mozi/TV/Rádió/Zene/Pc/Konzol/Game rovat...

joustoe:
van egy szerepjáték amit anno Debrecenben adtak ki, ennek elég jó háttere van amit könnyű lenne a robikra felhúzni, szerzői jogok copyright stb stb miatt nem tudom leírhatom-e de ingyen letölthető a törvénykönyve, utána is nézek, honnan és ha vkit érdekelne akkor megírom neki PM-ben hogy honnan is lehet leszedni illetve a technikai dolgokon lehet segíteni, véleményezni!
Nagy kérés lenne ha kapnák(kapnánk erre egy külön Topicot, hogy ne legyen itt probléma az ilyen témájú írogatás?
Am a szerepjáték ötlet átültethető más képregény sztorikba is, készül a Tarot változata is!

ui.:mivel engedéllyel elérhető a netes verziója a szabálykönyvnek, ezért belinkelem!(remélem nem dobnak ki a fórumról emiatt)
http://kaosz.pserve.hu/index.php?oldal=let...76f34eee859ecad

itt a Káosz Rpg-t kell letölteni, ha emiatt ki vagyok dobva, akkor olvasni fogom a commentjeiteket és az ERŐ legyen veletek(elég kevés star wars-t olvasok, de jól hangzik)

Predash:

--- Idézetet írta: talgaby ---gyakorlatilag bármely szokványos sci-fi-rpg alapszituja lehetne.
Csak itt bazinagy robotokkal.
--- Idézet vége ---

Akkor az lehet a baj, hogy utálom a sci-fi és cyberpunk rpgket?  
Mondjuk a TF sem köt le 4 számnál tovább. (Pajzs feltartva a kövek ellen  )

KiD:
Meg vagy kövezve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése