HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1115/1241) > >>

KiD:
Elwood szerint, amikor a neveket tisztázták, azt mondták ő Sugárhajtó. Megnézném, de lusta vagyok, meg elhiszem, ha ő mondja. De mivel nem nagyon szerepelt előtte, meg ha igen, akkor Löketként, én is úgy szoktam hívni. A magyar füzetek vége felé Sugárhajtónak nevezték. De végül is m1.

joustoe:
elnézést, de a Ramjet név eredetileg nem Löketre lett fordítva? lehet én néztem el, meg a Marvelnél eredetiben ez kicsit kaotikus volt, elnézést kérek, ha én tévedtem

iktriad:
Ez aztán a meglepi: Ugyanis arrl volt szó, hogy a történet nem túl bonyolultsága miatt ezt kihagyjuk. A rajzok nagyon szépek, kár hogy egy ilyen nem túl magas röptű történethez lettek megcsinálva....
Köszi Elwood&Tyrant, hogy végül is úgy döntöttetek, hogy lefordítjátok, mindenek ellenére is.
És persze repesve várom az újabb IDW-s kalandokat!

Silver&Clio:
Köszi a frissítést!!

Ramjet vagyis Sugárhajtó ahhoz képest hogy csak egy tizedrangú katona egy kicsit sokat képzelt magáról..

Egyátalán miből gondolta hogy Égretörő nem szól Megatronnak? Megatron elég gyorsan végzett vele, ebből is látszik hogy Üstökös mennyivel értékesebb az álcavezér számára és hogy Sugárhajtó menynire egy kis senki...

Egyébbként kinek hogy tetszett?

Sepi:
Frissültünk!
TF Reflektorban Sugárhajtó

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése