HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
FZoli:
Üdv mindenkinek!
Már régóta olvasgatom a Hálózsákon megjelenő képregényeket és végre rászántam magam a regisztrációra is. Mivel eddig legtöbbször a Transformers-sorozatokban merültem el, ezért itt szeretném kifejezni a köszönetemet és minden tiszteletemet a munkátok előtt
Az aktuális számról: Jó volt újra látni Optimust élve, rendes robotként és különösen tetszett az utánfutóval egyesült verzió A következő szám pedig ismét csak zúzósnak ígérkezik. (Ezek a számok megjelentek már/még Magyarországon?)
Sepi:
Frissültünk!
TF Marvel #42
KiD:
--- Idézetet írta: elwood ---Valóban nagyon szép színezés, sokkal szebb, mint az eredeti, de nem akarsz esetleg kommentárt fűzni hozzá? Mármint, hogy miért töltötted fel? Vagy, hogy ki csinálta? Vagy, hogy hol találtad? És van-e ott még ilyen?
--- Idézet vége ---
Deviantarton találtam. Egy csaj csinálta, gondoltam felrakom, mert baromi jól néz ki. Itt van még egy:
Több sajnos nincs (egyelőre?), de itt megnézheted a többi munkáját is: http://noprips.deviantart.com/
Noro:
--- Idézetet írta: joustoe ---Tudsz erről szabálykönyvet digitálisan?
--- Idézet vége ---
Az rpg.drivethrustuff.com webboltban kb egy ezresért letölthető a pdf (5 dolcsi). Rendes hitelkártya (tehát nem electron) persze kell hozzá
elwood:
Valóban nagyon szép színezés, sokkal szebb, mint az eredeti, de nem akarsz esetleg kommentárt fűzni hozzá? Mármint, hogy miért töltötted fel? Vagy, hogy ki csinálta? Vagy, hogy hol találtad? És van-e ott még ilyen?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése