HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Köszi a frissitést, jó Optit újra egészben látni. Már vártam ezt a rész egy jó ideje. Kicsit úgyan akadt most nekem a letöltés, de csak le jött . Még 1szer köszi érte.
talgaby:
Hát, most elwoodnak döntenie kell, hogy a következő sztorit félbevágja, és akkor lesz még idén egy (vagy max kettő), vagy az egészet áttoljuk jövőre. decemberben ugyanis lesz egy Mikulás, ami elég termetesnek ígérkezik, lesz pár különszám, és egyébiránt keményen ráhajtunk a Karácsonyra, szóval nem egy regurális sorozatnak nem fog jutni hely a frissítésekben.
iktriad:
Nem ezek "az elveszett részek". Köszönet elwood és tyrant, remek munka.
Meg lehet kérdezni, mikor lesz IDW-es update, és lehet -e tudni mi lesz az?
FZoli:
Üdv mindenkinek!
Már régóta olvasgatom a Hálózsákon megjelenő képregényeket és végre rászántam magam a regisztrációra is. Mivel eddig legtöbbször a Transformers-sorozatokban merültem el, ezért itt szeretném kifejezni a köszönetemet és minden tiszteletemet a munkátok előtt
Az aktuális számról: Jó volt újra látni Optimust élve, rendes robotként és különösen tetszett az utánfutóval egyesült verzió A következő szám pedig ismét csak zúzósnak ígérkezik. (Ezek a számok megjelentek már/még Magyarországon?)
Sepi:
Frissültünk!
TF Marvel #42
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése