HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Sepi:
[font= \"Impact\"]Frissültünk![/font]
TF Marvel G1 #43
KiD:
Én ennyi pozitív kritika után nem is akartam szólni, hogy nekem nem tetszett, nehogy már megint én károgjak egyedül...
elwood:
Elfelejtettem mondani, hogy kijavítottuk a Marvel #42. oldalán a fordítási bakit és lecseréltük az utolsó oldalt. Köszönet KiD, Tyrant és Sepi, az észrevételért, a javításért és a cseréért.
Amúgy Tyranttal meglepetten és hálásan fogadjuk a pozítiv kritikákat, amit a Délibáb egyrészes kapott. Nem számítottunk rá, én őszintén szólva nem is nagyon csíptem ezt a részt, de hát izlések és pofonok... ebből is látszik, hogy nem érdemes kihagynunk egy füzetet sem.
mad47:
Üdv!
Nekem is nagyon tetszett Délibáb sztorija. A Marvelben csak érintették ezt a témát, most pedig egy kerek történet. Erre pedig nem gondoltam vna h a végére kiderül h álom az álomban... Gratula és köszönet a honosításhoz!!!
talgaby:
Jó, te tudod. A szavazás egyébiránt is csak egy érdeklődési felmérés lett volna, de, hogy őszinte legyek, kíváncsi vagyok, milyen lett volna egy ilyen elhíresült TF-sorozatot ringbe küldeni az Avengers/JLA ellen. (Legalábbis jelen pillanatban a TF-es közösség a legstabilabb a statisztikák szerint.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése