HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Ben Reilly:
Egész jó kis történet. Először a az első film elötti időszakból mutatnak be egy jelenetet, nem sokkal, csak 4 hónappal a Mission City ütközet előtt. A Sector Seven-es csókák találnak egy robotot, Wreckage-et, és szépen elspájzolják maguknak. Aztán ugrás az ütközet végére, amikor Optimus és Sam legyőzték Megatron-t, és a katonaság próbálja levadászni azokat a félresikerült robotokat, akiket a Szikra véletlenül hozott létre, mint a kólásdoboz automata.
Van benne egy rohadtul poénos jelenet, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']amikor a katonák egy olyan kisbuszt lőnek, amilyen a g1-ben Acélfej volt, erre a modern Acélfej otterem és ripirtyára robbantja[/span]. Érdemes elolvasni.
Aldarion:
Láttátok már, hogy az IDW kiadta a Revege of the Fallen movie prequel 01-et? Én még nem jutottam odáig, hogy elolvassam, de valaki már átfutotta mondhatna pár szót róla, mert nem tudom mikor lesz rá időm...
iktriad:
Köszi a válaszokat, és azt is, hogy ilyen gyorsan reagáltatok rá.
Sepi:
Januárban egy kis téli szünetet tartunk, kifújjuk magunkat a karácsonyi honosítási hajrából, és februárban állunk vissza a megszokott rendre.
dr samson:
Helyesbítek: 1 füzet biztos, hogy lesz karácsonykor, ami TF és egy még talán. Ez jenleg olyan 60% körül mozog.
De utána már csak februárban lesz újabb TF, ez tuti biztos.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése